Verksamhetskonsult HR till Innofactor – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Innofactor söker verksamhetskonsult med HR-fokus

Vill du vara med och skapa förutsättningar för den optimala medarbetarresan? Vill du vara med och bryta ny mark inom HR? Innofactor söker en digital HR-konsult till sitt team i centrala Stockholm.

Jobba hos Innofactor

innofactor logoInnofactor är ett unikt Microsoftfokuserat företag med över 600 anställda i Norden. På Innofactor Sverige får du arbeta med intressanta och utmanande projekt baserade på Microsoft Dynamics 365 tillsammans med erfarna och engagerade kollegor.

Har du bakgrund inom HR och vill göra något evolutionärt för att underlätta HR-arbetet i framtiden? Då ska du fortsätta läsa!

På Innofactor är vi ett tight team som är i uppstart med att arbeta fram HR-lösningar med utgångspunkt i Microsoft absolut senaste HR-system Talent. Vår vision är att genom ett framtagande av framgångsrika IT-baserade HR-processer kunna erbjuda våra kunder bästa möjliga förutsättningar för att de i sin tur ska kunna erbjuda sin personal den optimala medarbetarresan. Och vi vill ha med dig som ytterligare en förstärkning till vårt team!

Din vardag
Som vår verksamhetskonsult, hjälper du våra kunder att analysera och dokumentera behov och HR-processer kopplade till Microsoft Dynamics 365 for Talent. Ditt arbete sker både ute hos kund och internt – och tillsammans med partners för att fortsätta utvecklingsarbetet av vårt erbjudande. Arbetet erbjuder dig stora möjligheter till utveckling och din roll kommer att ha stor betydelse för tillväxten av vårt affärsområde.

Du kommer att vara delaktig i säljprocessen mot kund samt verka för kompetensspridning inom teamet gällande HR-processer och Talent-lösningen. Du kommer också bidra externt med kompetens, rådgivning och stöd till andra parter och till Microsoft själva, då Innofactor är Microsofts allra viktigaste partner kring Talent-lösningen.

Du kommer även att ha en central roll i projekt gentemot kund, där du ansvarar för analys och kravspecifikation i form av t ex workshops, framtagande av lösningsförslag och senare implementeringen, där du säkerställer att lösningen i Talent uppfyller kundkraven. En naturlig del i rollen är att du agerar rådgivande mot kund och arbetsleder kollegor med mindre erfarenhet inom området.

Dina arbetsuppgifter kan bl.a. vara:

  • Effektivisering av rutiner och processer inom kundens alla HR-funktioner.
  • Förbättra verksamhetsstyrning och rapportering kopplat till HR-processerna
  • Hålla workshops för att analysera kundens nuvarande arbetssätt och behov
  • Ta fram lösningsförslag/design tillsammans med systemarkitekt
  • Delaktig i säljprocessen

Vem är du?
Vi söker dig som är vass på att ta fram och implementera HR-processer och har ett brinnande intresse för hur vi kan effektivisera och säkerställa HR-processer med hjälp av systemstöd. För att lyckas i rollen bör du arbetat minst 5 år med HR och varit med i förbättring, framtagande och implementering av HR-processer och rutiner, som exempelvis HR-generalist/specialist eller HR-chef. Du har ett intresse för IT och digitaliseringens möjligheter inom HR.

Som person är du positiv, engagerad, har lätt för att samarbeta och trivs med varierande arbetsuppgifter. Med dig och ditt engagemang och affärssinne kan vi leverera värdeskapande resultat till våra kunder, varje dag. Du är ödmjuk, jobbar verksamhetsnära och drivs av förändringsarbete. Pragmatiskt och kreativt tillvägagångssätt tillsammans med att vara engagerad och lyhörd är nyckelfaktorer för att lyckas som konsult hos oss.

Efterfrågad erfarenhet

  • Verksamhetserfarenhet som HR-chef, HR-generalist/specialist eller verksamhetskonsult med erfarenhet av att implementerat HR-processer
  • Praktisk erfarenhet av stora moderna HR-/Verksamhetssystem
  • Högskoleutbildning eller motsvarande inom relevant område

Vi erbjuder
Vi erbjuder stora utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga villkor inom ett expansivt företag med möjlighet att påverka och bidra till företagets utveckling och resultat. Våra kunder befinner sig mitt i sin digitalisering och har ett stort intresse av förändring i form att förbättra och effektivisera sina arbetssätt. På så vis gör vi som konsulter stor skillnad ute hos våra kunder. Som Microsoftpartner arbetar vi nära Microsoft och hålls ständigt uppdaterade om den senaste tekniken.

Innofactor erbjuder bl a kurser, e-learningutbildningar med certifieringar inom Microsoft Dynamics 365, temakvällar, frukostmöten, kompetensforum samt möjlighet att åka på olika konferenser. Du kommer att jobba med marknadens bästa arbetskollegor i en hjälpsam kultur där stöttning och kompetensöverföring uppmuntras och förväntas. Innofactor har sitt kontor centralt i Stockholm.

Placeringsort: Stockholm
Omfattning: Tillsvidare, heltid

ANSÖK HÄR »
Meny