HR-konsult till Hedemora kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Hedemora kommun söker en HR-konsult

Vill du vara med och fortsätta vår resa för att bli framtidens HR-avdelning? HR står inför stora utmaningar framöver, inte minst vad gäller digitaliseringen och framtidens gig-beteende. Vår HR-avdelning består i dag av tre HR-konsulter och en HR-administratör, som ger stöd till förvaltningarnas sjuttio chefer. Vi behöver nu en ny engagerad HR-konsult till vår avdelning.

Jobba hos Hedemora kommun

Hedemora kommun - logo

Om Hedemora kommun
Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 500 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen.

Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas. Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med ca 1400 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

Arbetet som HR-konsult
Som HR-konsult i Hedemora kommun har du ett spännande uppdrag, som innebär ett förvaltningsansvar där du svarar för alla HR-frågor som aktualiseras inom respektive förvaltning. Du är en del av förvaltningens ledningsgrupp, och kommer på så sätt tidigt in i alla strategiska och operativa processer.

Rollen är bred och innefattar även viss HR-administration. Inom HR arbetar vi teambaserat vilket innebär att du och dina kollegor, utöver ert förvaltningsansvar, stödjer varandra med era respektive specialkompetenser för att tillsammans lösa HR-frågor som uppkommer inom respektive förvaltning. HR-avdelningen präglas av eget ansvar och ger stort utrymme för eget initiativ. Du deltar även i olika HR-nätverk och tar hem ”best practices” till Hedemora.

Vem är du?
Du har en relevant högskoleutbildning med inriktning på HR, och har sannolikt arbetat ett tag i en HR-organisation och är nu beredd att ta ett större ansvar och arbeta mer strategiskt – men utan att släppa det operativa chefsstödet. Meriterande för befattningen är om du har kunskap och erfarenhet från arbete inom politiskt styrd organisation, har kompetens inom löneområdet och har arbetat i personalsystemet Personec. Du uttrycker dig väl i tal och skrift, är väl förtrogen med Office-programmen och har en god administrativ förmåga.

Som person är du strukturerad och har förmåga att vara adaptiv när det händer saker i organisationen. Du är en positiv person som ser möjligheter och arbetar lösningsorienterat med ditt team, och har lätt för att skapa och bibehålla relationer med hög integritet.

Sök tjänsten i dag!
I den här rekryteringen samarbetar Hedemora kommun med Experis. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Experis rekryteringskonsult Pär Gårdbro på telefon 023-70 55 45.

Facklig företrädare nås via kommunens växel 0225-340 00.

Registrera din ansökan via experis.se senast 2019-07-31. Kom ihåg att bifoga ditt CV i ansökan. CV:t ska innehålla utbildning, erfarenhet och ett personligt brev.

ANSÖK HÄR »
Meny