HR-generalist till Seco Tools – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Seco Tools söker HR-generalist med intresse för avtal

Till vårt engagerade HR-team i Fagersta söker vi en ny kollega som vill vara med och driva utvecklingen av HR-leveransen framåt. Ett jobb för dig som vill arbeta brett med HR-frågor – och samtidigt se till att vi ligger i framkant på det arbetsrättsliga området.

Jobba hos SecoTools

SecoTools-logoSeco Tools utvecklar och erbjuder vi avancerade produkter och lösningar som förenklar skärande bearbetning. Vi arbetar tillsammans med våra kunder för att identifiera och implementera den bästa lösningen för deras behov. En gemensam värdegrund förenar Seco Tools 5000 medarbetare i över 75 länder: Passion för våra kunder, Familjeanda och Personligt engagemang.

En lösningsorienterad verksamhet med närhet till våra kunder utgör hörnstenarna i vår strategi på Seco Tools. Vår företagskultur symboliseras av genuin familjeanda, personligt engagemang och passion för våra kunder. Läs mer om oss som arbetsgivare här.

Till vårt engagerade HR-team i Fagersta söker vi nu en ny kollega som vill vara med och driva utvecklingen av HR-leveransen framåt – någon som motiveras av möjligheten att få vara med på en spännande resa med nya verktyg och utmaningar inom Seco Tools.

Tjänstens placering är i Fagersta, men även våra enheter i Arboga och Norrköping ingår i ansvarsområdet.

Ditt uppdrag
I den här rollen jobbar du med en bredd av HR-frågor och är ansvarig för att operativt stötta våra chefer i dessa. I ditt uppdrag ingår att vara insatt i avtalsfrågor och du medverkar i fackliga förhandlingar, samt säkerställer att vi efterföljer arbetsrättsliga lagar. Du ser också över hur vi strategiskt kan jobba vidare inom avtalsområdet. En viktig del i din roll, är att du tillsammans med teamet arbetar för att hela tiden förbättra HR-leveransen.

Din profil
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom personalvetenskap eller som har införskaffat motsvarande kunskaper i ditt yrkesliv. I rollen krävs det att du har stor bredd i ditt kunnande och erfarenhet av att arbeta med arbetsrättsfrågor. Vidare är det en fördel om du tidigare har arbetat inom tillverkningsindustrin och förstår dess utmaningar i HR-relaterade frågor. Då vi arbetar lokalt på plats i Fagersta men med många globala kontakter, kommunicerar du obehindrat på svenska och har goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, som utmärks av att du är en bra lagspelare som ändå motiveras av att arbeta självständigt och ta ansvar för din egen tid. Du har ett genuint driv och engagemang och genom din förmåga att hantera mycket input, samtidigt som du kan lyfta blicken och se det större perspektivet, uppmärksammar du vilka behov verksamheten har. Du värdesätter också att få arbeta i ett team som delar med sig av sina erfarenheter och har viljan att hela tiden lära sig mer för att öka värdet för företaget.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Mikael Karebo, rekryterande chef, 0223-407 30

Fackliga kontaktpersoner
Björn Persson, Akademikerföreningen, 0589-856 53
Monica Andersson, Unionen, 0223-403 23

Urval och intervjuer sker löpande i denna rekrytering. Du är välkommen med din ansökan så snart som möjligt via länken nedan senast den 24 oktober 2017.

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta HR Services, 020-26 14 44.

Rekryterare
Amanda Hedqvist

ANSÖK HÄR »
Meny