HR-generalist till Panagora – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Panagora söker HR-generalist

Till vårt team i Stockholm söker vi en engagerad HR Generalist som drivs av högt tempo och stora utvecklingsmöjligheter. Här får du möjlighet att vara med och bygga upp HR-funktionen från början, sätta nya strukturer och arbeta affärsstrategiskt med HR för att nå uppsatta företagsmål!

Jobba hos Panagora

Panagora logo

Panagora söker nu en engagerad HR Generalist som drivs av högt tempo och stora utvecklingsmöjligheter till vårt team. Rollen är bred och omfattar coaching av medarbetare, personalfrågor och individuell utveckling. I rollen ingår bland annat att kunna planera, leda och kontinuerligt förbättra HR-aktiviteterna för att säkra resultat och mål. Arbetet kräver att du tycker om förändring, ansvar och är serviceinriktad samt van att ta initiativ.

Då detta är en ny roll på Panagora, finns många spännande möjligheter att bygga upp HR-funktionen från början, sätta nya strukturer och bidra med stort värde genom att arbeta affärsstrategiskt med HR för att nå uppsatta företagsmål.

Arbetsuppgifter:

  • Stötta och coacha Panagoras medarbetare och konsulter i alla personalrelaterade ärenden såsom kompetensutveckling och medarbetarsamtal
  • Skapa och implementera handböcker, riktlinjer och processer inom HR
  • Stötta, utveckla och guida mellanchefer i löneförhandling och anställningsvillkor (inkl uppföljning och utvärdering)
  • Vara stöd vid rekrytering, uppföljning och onboarding av nya medarbetare
  • Kontrollera, utveckla och säkerställa arbetsmiljöpolicy
  • Projektledning av olika projekt inom HR-området

Kvalifikationer:

  • Minst 5 års erfarenhet av att arbeta med likvärdiga arbetsuppgifter
  • Eftergymnasial utbildning med inriktning mot personal och HR
  • Bakgrund inom byrå eller IT-bolag är meriterande men inte ett krav

Om Panagora

Panagoras primära kunder agerar inom lifestyle-segmentet. Med det menar vi kunder med högt kulturellt värde och ett starkt varumärke främst inom branscherna mode och skönhet men även närliggande branscher. De primära kunderna stärker Panagoras varumärke och Panagora växer tillsammans med framgångsrika kunder.

Panagora erbjuder ovanstående kundgrupper tre typer av huvudsakliga tjänster. Den största av dessa är en helhetslösning för e-handel – point of sale – där visuellt uttryck skapar en unik upplevelse samtidigt som Panagoras spjutspetsteknologi hjälper besökaren att interagera under sitt besök för att sedan konverteras till kund. Utöver det erbjuder vi också fristående tjänster inom kompetensområdena Strategi och Design oberoende av teknisk lösning.

Panagoras viktigaste resurser är våra medarbetare. Därför är kultur viktigt och vi lägger stor vikt på employer branding i rekrytering och onboarding samt strävar efter att skapa en gemenskap för ständig utveckling av individen. Våra partners utgör en viktig del i det ekosystem som krävs för en fungerande affär online, utan partners kan vi inte leverera en helhetslösning. Det gäller allt från aktörer inom marknadsföring, konverteringsoptimering, betalningar och leveranssätt till statistik.

Skicka in din ansökan senast 2019-10-11

ANSÖK HÄR »
Meny