HR-generalist till Norstedts Förlagsgrupp – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Norstedts Förlagsgrupp söker HR-generalist

Inom Norstedts Förlagsgrupp pågår just nu en modernisering av HR-området. Till vår HR/IT-avdelning söker vi därför en HR-generalist som vill bidra till att utveckla vår verksamhet.

Jobba hos Norstedts

Norstedts Förlagsgrupp - logo

I rollen som HR-generalist hos oss arbetar du varierat med alla förekommande områden inom HR för organisationen, som består av cirka 115 medarbetare. Rollen rapporterar till vår Utvecklingschef, som ansvarar för både HR och IT.

Som HR-generalist i en mindre organisation hanterar du hela HR-spektrat; stötta chefer i alla förekommande HR-frågor, samverka med våra fackliga kollegor, planera kompetensutveckling, stärka arbetsgivarvarumärket, hålla i rekryteringar, lönekartläggning och administrativa uppgifter. Du kommer att initiera, driva och delta i en mängd utvecklingsprojekt inom HR, så som att ta fram och implementera policyer/riktlinjer, processer, digitala verktyg och arbetssätt. I rollen ingår även att driva och följa upp det systematiska arbetsmiljöarbetet. Du tycker om att arbeta både administrativt och konsultativt och ha många projekt på gång, stora som små.

Vi söker dig med högskoleutbildning inom personal- och organisationsområdet. Du behöver ha minst 2 års arbetslivserfarenhet inom HR och en vilja att fortsätta utvecklas inom HR-området. Inom Norstedts Förlagsgrupp pågår en digitaliseringsresa, och vi önskar att du har mycket goda kunskaper i MS Office och andra digitala verktyg. Du behöver också ha en hög språklig nivå i både tal och skrift, samt ett intresse för internkommunikation.

Som person är du drivande och empatisk. Du är kunnig och tar ansvar, är lösnings- och resultatorienterad samt har integritet. Eftersom du hanterar en stor mängd arbetsuppgifter är det viktigt att du är noggrann, strukturerad och klarar att prioritera. Rollen som HR-generalist kräver också lyhördhet och mycket god social och kommunikativ förmåga. Genom öppenhet och dialog skapar du förtroendefulla relationer och ett gott samarbete med såväl chefer, medarbetare, kollegor och samverkansparter. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Bokintresse ser vi som en extra fördel!

Hos oss får du ett spännande och roligt jobb med trevliga kollegor på Riddarholmen i Stockholm. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med tillträde efter överenskommelse. Vi behöver din ansökan senast den 5 december. Anställningen inleds med 3 månaders provanställning.

Frågor om tjänsten besvaras av:
Helena Lindstedt, Utvecklingschef: helena.lindstedt@norstedts.se
Kontaktperson för Unionen är Maria Bovin: maria.bovin@wahlstroms.se

Om Norstedts Förlagsgrupp
Vi är Sveriges ledande förlagshus med en bred och uppmärksammad utgivning. Vi ger ut skönlitteratur, facklitteratur, barn- och ungdomsböcker med både kvalitet och bredd. Förlagsgruppen består av Norstedts, Rabén & Sjögren, Massolit, B. Wahlströms, Tiden, Norstedts kartor, Böckernas klubb, Barnens bokklubb och Printz Publishing. Förlagsgruppen ägs sedan 2016 av Storytel AB.

ANSÖK HÄR »
Meny