HR-generalist till Jordbruksverket i Jönköping – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Vill du arbeta med HR på Jordbruksverket och Distriktsveterinärerna?

Jordbruksverket i Jönköping söker en framåt HR-generalist som vill jobba omväxlande med både operativt chefsstöd och utveckling av HR-processerna i en verksamhet där HR är viktigt.

Jobba på Jordbruksverket!

Jordbruksverkets uppdrag som regeringens expertmyndighet inom jordbruk, fiskeri och landsbygdsutveckling är att arbeta för en hållbar utveckling, ett gott djurskydd, ett dynamiskt och konkurrenskraftigt näringsliv i hela landet och en livsmedelsproduktion till nytta för konsumenterna. Vi administrerar EU-stöd för jordbruket, landsbygden och fiskeområdet. Vi är 1 300 anställda och huvudkontoret ligger i Jönköping. Distriktsveterinärerna är en division inom Jordbruksverket och finns på 100 mottagningar från Kiruna i norr till Tomelilla i söder. Vi tillhandahåller rikstäckande, dygnstäckande och kostnadseffektiv djursjukvård samt förebyggande djurhälsovård.

Arbetsuppgifter
Vill du arbeta i en spännande HR-roll på en attraktiv arbetsplats – med både operativt chefsstöd och utveckling av HR-processerna i en verksamhet där HR är viktigt?

På Personal- och rättsenheten arbetar vi självständigt på uppdrag av verksamheten och ledningen med ett brett spektrum av HR-frågor. Du arbetar styrande och stödjande tillsammans med verksamheten samtidigt som du driver utveckling av våra HR-processer.

Uppdelade i team servar vi både Jordbruksverket och Distriktsveterinärernas verksamheter inom HR. Vi är tio HR-medarbetare, som nu arbetar för att integrera våra processer och med stöd av lean ge bästa möjliga stöd till både våra chefer i Jönköping och övriga Sverige. En av våra främsta utmaningar och prioriteringar inför 2017 är kompetensförsörjningsprocessen.

Arbetet är omväxlande, utmanande och bygger på flexibilitet och hållbarhet. I rollen som HR-handläggare är du en framåt, trovärdig och professionell partner till verksamheten. Befattningen är placerad i Jönköping, men det kommer att ingå en del resor.

Kvalifikationer
Personliga förmågor är viktiga och vi söker dig som är utvecklingsinriktad, initiativtagande, har god kommunikationsförmåga och kan arbeta framgångsrikt både självständigt och i team. Särskilt framträdande är din förmåga att balansera integritet med goda relationer. Du har god förståelse för hur HR bidrar till verksamhetsnytta och ser möjligheter i förändringar och väger med gott omdöme samman olika typer av information.

Du är generalist, gärna med tidigare erfarenhet av HR-arbete, ledarskap eller t ex kommunikation. Det har gett dig goda kunskaper och erfarenhet av hur operativt HR fungerar. Du har en akademisk examen, inom HR eller motsvarande. Du har drivkraft och engagemang att utveckla vår verksamhet, ditt arbetsområde och dig själv.

Varmt välkommen till ett ambitiöst och härligt gäng där vi lär av varandra och vill se effekten av våra insatser! Vi arbetar med löpande urval, så ansök gärna så snart du kan.

Anställningsform
Tidsbegränsad anställning på heltid till och med 2017-05-31, med goda möjligheter till förlängning. Tillträde snarast möjligt.

Kontaktpersoner
Anna Coreback, Personalchef, tel 036-15 58 52
Eva Kjell, SACO, tel 036-15 58 38
Maria Gustavsson, ST, tel 036-15 60 93

Ansökan
Sista ansökningsdag 2016-10-10. Referensnummer 2.4.06-8448/16.

Inför rekryteringsarbetet har Jordbruksverket tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi vill därför inte bli kontaktade av annonsförsäljare eller rekryteringsföretag.

Vi eftersträvar mångfald bland våra anställda.

Vi använder e-rekrytering via offentliga jobb för att kvalitetssäkra och effektivisera rekryteringen. När du fyllt i dina uppgifter söker du enkelt andra jobb utan att fylla i uppgifterna igen. Fyll i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Bilagor kan inte skickas med via offentliga jobb. Det blir aktuellt först i ett senare skede av rekryteringen. Tack för att du söker arbetet genom offentliga jobb!

ANSÖK HÄR »
Meny