HR-generalist till HSB Bostad – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

HSB Bostad söker HR-generalist

HSB Bostad expanderar och söker nu dig HR-generalist, som vill driva och utveckla såväl det operativa som det strategiska personalarbetet.

hsb-fleminggatan

HSB logoHSB Bostad AB är HSB-föreningarna i Stockholms läns bostadsproduktionsbolag. Bolaget har en markportfölj innehållande byggrätter för att bygga cirka 5000 nya bostäder inom de närmaste åren och byggstartar ca 700 lägenheter om året. HSB Bostad AB omsätter närmare 2 miljarder kronor och arbetar med hela nyproduktionsprocessen från markförvärv, projektutveckling, produktion och försäljning till eftermarknad. HSB Bostad har 90 anställda och sitter i nyrenoverade lokaler centralt belägna på Kungsholmen i Stockholm.

HSB Bostad expanderar och behöver därför fler engagerade medarbetare. Vi söker nu en HR-generalist till vår VD-stab. Som HR-generalist på HSB Bostad arbetar du nära verksamheten och stödjer tillsammans med HR-chefen verksamheten. Du driver och arbetar självständigt med HR-frågor, under HR-chefens ledning.

Arbetsuppgifter
I rollen arbetar du med att driva och utveckla det operativa och strategiska personalarbetet på HSB Bostad. Som HR-generalist kommer du att ha en generalistroll och fungera som ett HR-stöd till verksamhetens chefer och medarbetare. Tjänsten är bred och varierad. Arbetsuppgifterna innefattar exempelvis rekrytering, arbetsrättsliga frågor, chefs- och medarbetarstöd, employer branding, HR-administration, pensioner och försäkringar samt policys och riktlinjer . Du kommer även driva HR-frågor i projektform och ha egna fokusområden.

Kvalifikationer
Du har en akademisk examen inom PA eller motsvarande samt minst 3 års erfarenhet från personalarbete, gärna från liknande verksamhet eller bransch. Som person är du också självgående, prestigelös, flexibel och kommunikativ. Du har god samarbetsförmåga samt ett konsultativt och förtroendeingivande förhållningssätt. Du har också förmågan att se behov av förändringar och har erfarenhet av att självständigt genomföra projekt från start till mål. Vi förutsätter att du har goda datakunskaper i bland annat Office-paketet.

Vi erbjuder dig
HSB Bostad erbjuder dig ett spännande arbete med utvecklingsmöjligheter i ett företag i expansion. I vårt bolag har vi en hög medarbetarnöjdhet och vi har goda personalförmåner. HSB Bostad genomsyras av vår värdegrund ETHOS. Medarbetarna har gemensamt kommit fram till innebörden av värdeorden ETHOS, dvs vad Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan betyder för oss. ETHOS vägleder oss i vårt förhållningssätt till våra kollegor, kunder och samarbetspartners.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Inger Lewander, HR-chef, på telefon 010-442 02 63.

Ansökan
Du söker tjänsten genom att skicka din ansökan med CV och personligt brev till vårt rekryteringsverktyg Webcruiter. Urval sker löpande och sista ansökningsdag är den 14 december 2015.

Välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR »

Meny