HR-generalist till Holmen Paper – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Holmen Paper söker nyfiken HR-generalist

Vill du jobba i en modern organisation där ledarskap och medarbetarskap har stort fokus? Då har vi tjänsten för dig! Just nu söker vi en HR-generalist till Hallsta Pappersbruk i Hallstavik.

Jobba hos Holmen Paper

Holmen logotype

Holmen Paper AB, med huvudkontor i Norrköping, är en av Europas ledande tillverkare av trähaltigt tryckpapper med pappersbruk i Norrköping och Hallstavik. Produktionen 2017 uppgick till drygt 1,1 miljoner ton. Omsättningen var då 5 408 miljoner kronor och antalet anställda under 2017 cirka 858. Holmen Paper är ett affärsområde inom Holmen-koncernen.

Just nu är vi inne i en stark utvecklingsfas inom HR-området. Vi siktar mot framtiden och har många HR-projekt på gång.

”Härliga kollegor och utmanande arbetsuppgifter i en utvecklande miljö” – så uttrycker sig Holmens medarbetare när de själva beskriver sitt jobb.

Din framtida utmaning
Som HR-generalist på Hallsta pappersbruk arbetar du affärsmässigt och proaktivt till organisationen i att attrahera, rekrytera och utveckla vår personal. Du tänker långsiktigt och har en förmåga att konsultativt utveckla grupper och ledare. Du är ett stöd till chefer i rehabiliteringsprocess, arbetsmiljö samt avtals- och arbetsrättsliga frågor. Vidare driver du arbete i kompetensutveckling på såväl individ- som gruppnivå. Du kopplar HR-frågor till affären på ett naturligt och utvecklande sätt.

Du kan komma att ingå i koncernövergripande projekt med övriga kollegor för att driva arbete inom HR-området.

För att lyckas i rollen
För att lyckas i rollen som HR-generalist behöver Du ha ett proaktivt och jordnära arbetssätt. Du har talang för coaching, förändringsledning, samt drivs av att stötta och utveckla både chefer och medarbetare. Du arbetar strukturerat och målinriktat och får saker och ting genomförda. Du har även förmåga att förmedla kunskap på ett tydligt och professionellt sätt och har modet att prova nya saker.

Du har högskoleexamen från personalvetarprogrammet, alternativt motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har minst 3 års erfarenhet av att arbeta brett med HR-frågor. Du behärskar engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder dig en utmanande och utvecklande HR-roll där du har ett tydligt mandat och förväntas påverka och utveckla Hallsta pappersbruks och Holmen Papers HR-arbete. En nyckelroll där du förväntas göra skillnad! Holmen präglas mycket av intern rörlighet, där du som medarbetare har stora möjligheter till karriärutveckling inom företaget.

Möt några av våra duktiga medarbetare och hör dem berätta om sin roll och utveckling inom Holmen och varför de valde Holmen som arbetsgivare. Se våra filmer här.

Kontaktpersoner
Elias Holmgren, HR-generalist
0175 – 263 15 elias.holmgren@holmenpaper.com

Carina Lundberg, HR-Chef
0175 – 262 96 carina.lundberg@holmenpaper.com

Jörgen Åkerlund, Unionen
0175 – 267 41 jorgen.akerlund@holmenpaper.com

Ansök redan idag!
Är du den vi söker? Tveka då inte att skicka in din ansökan senast 2018-09-17

ANSÖK HÄR »

Kontakter från rekryteringskonsulter och annonssäljare gällande pågående rekryteringar undanbedes.

I skogen växer framtiden
Holmen är en av Sveriges största skogsägare och den växande skogen är grunden för vår verksamhet. Vi är en del av skogens kretslopp från planta till planka, där vi förädlar råvaran till allt från trä för klimatsmart byggande till förnybara förpackningar, magasin och böcker. Holmen producerar även förnybar energi från vatten- och vindkraft. Med hållbarhetstänk i alla led är Holmen med och skapar en bättre framtid.

Meny