HR-generalist till Abetong – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Abetong söker HR-generalist till Västmanland

Som HR-generalist på Abetong är du ett viktigt stöd till chefer i såväl operativa som strategiska HR-frågor. Hos oss får du arbeta självständigt mitt i en händelserik verksamhet, med utgångspunkt i Kvicksund eller Hallstahammar.

Jobba hos Abetong
abetong - logo
Abetong AB är ett av landets ledande företag för utveckling, tillverkning och försäljning av betongbaserade produkter. Vi är verksamma inom marknadsområdena lantbruk, hus och anläggning. Vi har tillverkning och försäljning på 14 orter, cirka 550 anställda och omsätter drygt 1,3 miljarder kronor per år. Abetong ingår i den internationella byggmaterialkoncernen HeidelbergCement som har cirka 60 000 medarbetare i 60 länder.

Arbetsbeskrivning:
Som HR-generalist på Abetong är du ett viktigt stöd till chefer i såväl operativa som strategiska HR-frågor. Du arbetar nära en spännande och händelserik verksamhet och ger support i t.ex. rekrytering, rehabilitering, kompetensutveckling, lag och avtalsrätt. Du bistår vid förhandlingar och en del av din arbetstid kommer även att innebära arbete i vårt tidsredovisningssystem samt HR-administration.

Som HR-generalist ingår du i divisionen Hus Mellansveriges ledningsgrupp. Du är ett stöd för cheferna vid enheterna i Kvicksund, Hallstahammar och Västerås, men du kommer också att delta i och driva projekt till stöd för de övergripande HR-processerna. Ditt självständiga arbete driver du med utgångspunkt i Kvicksund eller Hallstahammar. Som HR-generalist ingår du i ett team på tre personer, varav två är placerade vid Abetongs huvudkontor i Växjö.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har relevant HR-utbildning med flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, gärna från en produktionsorganisation. Det är meriterande om du har kunskap inom det arbetsrättsliga området.

Som person har du en stark egen drivkraft, du är initiativrik och arbetar lösningsfokuserat och uthålligt för att nå uppsatta mål. Du är prestigelös, trygg i dig själv och har gott omdöme. Du har en förmåga att skapa goda relationer och tycker om att verka i en miljö där du får samarbeta och kommunicera med människor på ett utåtriktat sätt. Du uppskattar att dels kunna vara operativ i ditt arbetssätt samtidigt som du har en förmåga att tänka strategiskt.

Sista ansökningsdag: 8 juni 2017. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.

För mer information: I denna rekrytering samarbetar Abetong med Randstad. Välkommen att höra av dig till Johannes Larsson för närmare information om tjänsten, tel: 0722-259878 eller johannes.larsson@randstad.se

ANSÖK HÄR »
Meny