HR-direktör till Eskilstuna kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

HR-direktör till Eskilstuna kommun

Vi söker dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Vi rekryterar nu till en strategisk och utvecklande roll där du har möjlighet att göra skillnad. Är du vår nästa HR-direktör?

Jobba i Eskilstuna kommun
Eskilstuna kommun - logo
Eskilstuna kommunkoncern är Sörmlands största arbetsgivare. Vi har helhetssyn i vårt samhällsuppdrag och vi gör skillnad varje dag genom att fokusera på goda hållbara möten med invånare, brukare och kunder.

I Eskilstuna finns driv och framåtanda. Vi har under många år bedrivit ett målmedvetet och brett jämställdhetsarbete och är stolta över att ha tilldelats Svenska jämställdhetspriset. Vi är också en av Sveriges miljöbästa kommuner som tänker hållbart i alla led, vi välkomnar olikheter och har modet att gå vår egen väg. Alla 9 000 medarbetare och ledare utvecklas i Modigt medarbetarskap/ledarskap och Modiga idéer. Läs mer på www.eskilstuna.se

Vill du vara med och leda vägen i en utvecklingsinriktad kommun?
Vi söker dig som vill vara med och utveckla Eskilstuna till en ännu bättre stad att bo, leva och verka i. Vi rekryterar nu till en strategisk och utvecklande roll där du har möjlighet att göra skillnad. Är du vår nästa HR-direktör?

Rollen som HR-direktör
Vi söker dig som lockas av utmaningen att som HR-direktör ha det övergripande ansvaret för att leda och utveckla Eskilstuna kommuns HR-arbete. Som HR-direktör är du en del av kommunkoncernens ledning och du delar kommunkoncernens värderingar samt verkar aktivt för att vi ska uppnå vår vision. Eskilstuna kommun lägger stor vikt vid att vara en attraktiv arbetsgivare, bland annat genom en av våra långsiktiga satsningar att utveckla ett modigt ledar- och medarbetarskap. Just frågan om kompetensförsörjning är en av våra viktigaste utmaningar.

Som HR-direktör har du ett övergripande ansvar för att utveckla och driva strategiska HR-frågor. Du leder en processutvecklingsgrupp på koncernnivå där HR-cheferna från förvaltningar och bolag samt strategerna från din egen avdelning ingår. Uppdraget ställer höga krav på ledarskap samt ett tydligt fokus på utveckling.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet av att driva strategiska utvecklingsfrågor inom HR-området, samt har förmåga att kommunicera hur den långsiktiga riktningen sitter ihop med operativa och taktiska frågor – gärna ur ett koncernperspektiv.

Du har erfarenhet av chefskap från en större organisation och en bred kunskap om HR-frågor på strategisk nivå och därmed en förståelse för vilka utmaningar som finns inom området. Du har akademisk utbildning, sannolikt inom HR-området och du har erfarenhet av att arbeta med strategiska utvecklingsfrågor inom offentlig verksamhet. Erfarenhet av att verka i en politiskt styrd organisation och att ha god kunskap om en kommuns olika verksamheter är värdefull.

Rollen kräver att du är en entusiasmerande, samarbetsinriktad och framåtriktad ledare med god förmåga för analys och överblick. Som person har du god självkännedom, är strukturerad, beslutsmässig och du har hög integritet. Är du dessutom en drivande, mål- och resultatinriktad, tydlig och kommunikativ person som tycker om att arbeta med strategiska utvecklingsfrågor samtidigt som du har god bredd inom HR-området, vill vi gärna komma in kontakt med dig.

Välkommen med din ansökan senast 2019-06-09.

Mer information
För mer information, kontakta Conny Besterman på AS&B Executive, 0706-181162.

ANSÖK HÄR »
Meny