HR-direktör till Bufab – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Bufab Group söker en HR-direktör

Vill du kombinera verksamhetsnära HR-processer med att affärsorienterat bidra till den strategiska utvecklingen i en framgångsrik och växande global koncern? Då kan du vara vår nya HR-direktör!

Jobba hos Bufab

Bufab - logo

Bufab Group erbjuder kunder en helhetslösning som Supply Chain Partner för inköp, kvalitetssäkring och logistik av C-Parts. Vår verksamhet handlar om engagemang, fart och förtroende. Vi levererar lösningar, inte produkter. Vi är Solutionists. Idag är Bufab-gruppen över 1 200 medarbetare i 27 länder och omsätter knappt 4 miljarder. Vi är ett kunskapsföretag: våra medarbetare skapar vår framgång. Vi erbjuder frihet, ansvar och utvecklingsmöjligheter i en internationell miljö och i ett företag präglat av entreprenörer. Bufab är idag börsnoterat på Stockholmsbörsens midcap-lista, men har ändå kvar familjekänslan som vi haft med oss sedan vi grundades 1977. Vårt huvudkontor ligger i småländska Värnamo. Läs mer om oss på www.bufab.com

Som HR-direktör är du medlem i koncernledningen och rapporterar direkt till Bufabs VD och koncernchef. Du är central i arbetet med att bidra till Bufabs konkurrenskraft och lönsamhet, och är ansvarig för att utveckla organisationens globala kompetens. Vårt mål – Leadership 2020– innebär att vi skall vara den starkaste spelaren i världen i vår bransch år 2020.

Vi söker dig med en akademisk utbildning och mycket goda kunskaper inom HR-området med fokus på HR som ”business partner”. Troligtvis har du en liknande roll idag, vilken har gett dig trygghet och kompetens att framgångsrikt driva framåt med handlingskraft och engagemang.

Du har flera års erfarenhet av att utveckla organisationer för att nå konkreta affärsmässiga framgångar. Vi fokuserar på att bygga långsiktiga kund- och leverantörsrelationer. Det kan vi bara lyckas med om vi har de mest kompetenta och motiverade medarbetarna på alla nivåer, och i alla våra 40+ dotterbolag runt om i världen. Vi tror därför att du har erfarenhet från arbete inom kompetens- och värderingsdrivna organisationer.

Vidare är du van vid att arbeta ur ett strategiskt perspektiv, men har också blick för individer och detaljer. För att trivas i rollen är du entreprenöriell och innovativ i affärstänk och i ledarskap. Samtidigt har du en god strukturell förmåga som ser till att processer kommer på plats.

Om vi säger affärsorienterad, engagerad och handlingskraftig med en stor prestigelöshet – så säger du mitt i prick! I samarbete med andra funktioner håller du en hög integritet i din kommunikation och konsultation. Du är trygg i ditt ledarskap, vilket gör dig skicklig på att driva och coacha medarbetare och chefer framåt. Din förmåga att se helheten och koppla HR-processer till företagets övergripande affärsmål är självklar.

Då vi är en internationell koncern är det viktigt att du behärskar svenska och engelska i såväl tal som skrift, och är beredd att resa. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Känner du igen dig? Välkommen till ett framgångsrikt företag! Vi har dubblat vår omsättning de senaste åren. Nu tar vi nästa kliv och vill bli bäst i världen. Vill du följa med?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position, som arbetar med rekrytering av ledande befattningar och kvalificerade specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Helen Einarson Lundin eller Christina Cajtoft på 036-330 09 00. Ansök via länken nedan snarast möjligt!

ANSÖK HÄR »
Meny