HR-controller/utvecklare till Region Västmanland – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Region Västmanland söker HR-controller/utvecklare till PPHV

Vi söker en skicklig och kreativ HR-controller/utvecklare som drivs av att skapa de bästa förutsättningarna för att attrahera, utveckla och behålla kompetens! Vi erbjuder ett omväxlande uppdrag där du blir en nyckelspelare i arbetet med att utveckla, driva och förvalta HR-frågor i vår förvaltning.

jobba hos region västamanland

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet (PPHV) är en förvaltning som ansvarar för fem olika verksamhetsområden; Barn- och ungdomspsykiatri, Habiliteringscentrum, den regiondrivna Primärvården, Rättspsykiatri och Vuxenpsykiatri. Hos oss arbetar 1500 medarbetare och består av många olika yrkesgrupper; psykologer, sjuksköterskor, läkare, kuratorer, skötare, logopeder, lärare för att nämna några.

Arbetsuppgifter
Som HR-controller ingår du i förvaltningsstaben och arbetar nära HR-chefen, som tillika är din närmsta chef. Ditt uppdrag omsluter uppföljning, analys och samordning över hela HR-området. Du är ett chefsstöd och kommer att ha särskilt fokus på förvaltningens kompetensförsörjning genom hela processen utifrån både ett strategiskt och operativt perspektiv, från att utveckla verksamhetens förmåga att attrahera och rekrytera till att hantera frågor inom arbetsmiljö och lönebildning. Du ansvarar också för bearbetning och redovisning av statistik och nyckeltal inom HR som en viktig del i uppföljnings- och utvecklingsarbetet. Du driver många frågor från idé/beslut till införande och är involverad i såväl regionövergripande uppdrag som riktade insatser i verksamheten.

I regionen finns också en centraliserad HR-funktion som stödjer linjeverksamheten och tillsammans bidrar vi i arbetet med att skapa en ännu bättre verksamhet där professionella och kompetenta medarbetare och chefer har rätt förutsättningar för att erbjuda patienten bästa möjliga behandling. En verksamhet som ska kantas av en hållbar och sund arbetsmiljö där medarbetare trivs, mår bra och utvecklas.

Som HR-controller blir du en mycket viktig pusselbit i vår stab, som består av en mix av samlad spetskompetens inom HR, ekonomi, utveckling, kvalitet och administration. Vi har en god ledningskultur med ömsesidig respekt för varandras utmaningar och uppdrag, där vi hjälps åt och där vi är måna om att se vår roll i helheten. Vi erbjuder intern och extern kompetensutveckling i syfte att våra medarbetare ska utvecklas och på så sätt bidra till verksamhetsutveckling. Vi sitter i fina lokaler i gamla sjukhuset (Regionhuset) på sjukhusområdet i Västerås.

Vill du bli en del av en spännande verksamhet och letar efter ett nytt uppdrag som ställer krav på kvalitet, struktur och kreativitet? Då kan det här vara rätt tjänst för dig!

Kvalifikationer
Vi söker dig som har HR/PA-utbildning eller motsvarande och flerårig erfarenhet av kvalificerat HR-arbete.

Vi ser att du har goda kunskaper inom kompetensförsörjningsprocessens olika faser utifrån både ett strategiskt och operativt perspektiv. Du kan följa och tolka statistik och nyckeltal, samt använda detta som ett verktyg i verksamhetsutveckling. Du har goda kunskaper kring utvecklings- och förbättringsarbeten samt erfarenhet av att driva dessa från idé/beslut till implementering. Du har kunskap i arbetsrätt och avtal. I tjänsten kommer du att skriva exempelvis handlingsplaner och beslutsunderlag vilket förutsätter goda kunskaper i svenska språket, förmåga att formulera dig väl och goda datorkunskaper.

Som person ser vi att du är självgående, serviceinriktad och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du planerar, strukturerar och prioriterar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du är noggrann och kvalitetsmedveten i ditt arbete och har en välutvecklad helhetssyn.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 23 maj 2018

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden, varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med ”Jobba i Västerås”. Besök deras hemsida för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Läs mer om Region Västmanland på vår hemsida »

Kontaktpersoner
Markus Körberg (semester v. 21), HR-chef, 021-17 44 86
Moa Englén Berglöf, Rekryteringskonsult, 021-17 62 07
Iréne Grahn, Vision, 021-17 36 63
Ove Carlsson, SSR, 070-365 27 17

ANSÖK HÄR »

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Meny