HR-chef till Uppsalahem – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Uppsalahem söker HR-chef

Om du letar efter Uppsalas mest intressanta HR-chefsjobb har du kommit rätt! Hos oss får du jobba i ett företag med visionen att bidra till Uppsalas utveckling, där HR spelar en central roll för kompetensförsörjning och ett attraktivt arbetsgivarvarumärke.

jobba hos Uppsalahem
Uppsalahem - logo

På Uppsalahem har vi passion för fastigheter och människor, tillsammans arbetar vi med kanske det viktigaste vi har: ett hem. Vi är 270 engagerade medarbetare som delar värderingar om att vilja göra skillnad för människor och forma samhället.

Förmodligen är detta Uppsalas absolut mest intressanta HR-chefsjobb: Att få jobba i ett företag med visionen att bidra till Uppsalas utveckling, där HR har en central roll för kompetensförsörjning och ett attraktivt arbetsgivarvarumärke. Uppsalahem är ett personalintensivt företag med 270 medarbetare inom ett 60-tal olika yrkesroller. Alla med fokus på att förvalta och utveckla bostäder samt skapa en trivsam boendemiljö får våra 30 000 boende.

Ansvar och arbetsuppgifter
Som HR-chef har du ett helhetsansvar för att driva, utveckla och följa upp det strategiska och operativa HR-arbetet inom bolaget. Att tillsammans med organisationen skapa förutsättningar för att attrahera, rekrytera, behålla och utveckla medarbetare. Vi är stolta över att ha ett starkt arbetsgivarvarumärke som kontinuerligt ska underhållas och utvecklas. Några av de övriga ansvarsområdena är att vara rådgivare och stöd till företagets chefer, facklig samverkan, kompetensutveckling, lönebildning, arbetsmiljö, friskvård och förmåner. Till din hjälp har du fyra kompetenta och engagerade medarbetare inom HR och lön. Du rapporterar till VD och ingår i företagets ledningsgrupp.

Kompetensprofil
Vi söker dig som har en högskoleutbildning och då troligtvis en examen från Personalvetarprogrammet. Du ska ha minst 8 års erfarenhet från ett kvalificerat HR-arbete på ledningsnivå. Du är en engagerad och trygg ledare med god självinsikt och har förmåga att se sammanhang och att anta ett helhetsperspektiv. Du skapar lätt förtroende genom en ödmjuk och lyhörd inställning, i kombination med tydlighet och pondus inom ditt kunskapsområde. För att lyckas i tjänsten så är du relationsskapande, affärsorienterad och trivs med att arbeta mot uppsatta mål.

Mer information
Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde under hösten 2018.

För mer information om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta
VD Stefan Sandberg, stefan.sandberg@uppsalahem.se tel: 018-727 34 01 eller
HR-chef Anna-Lena Lehto, anna-lena.lehto@uppsalahem.se tel: 018-727 34 21

Urval och intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan senast 2018-05-25.

Vi erbjuder dig
Ett arbete i en av Sveriges mest expansiva regioner. Själva tycker vi att Uppsalahem är ett lagom stort företag, litet nog för att präglas av en vi-anda och stort nog för att vara en viktig aktör i bostadsbranschens utveckling. Vi bygger och förnyar bostäder i kombination med att vara en aktiv kundnära bostadsförvaltare. I vår utveckling av Uppsalas stadsmiljö har vi stort fokus på miljö- och energifrågor och modern teknik. Vårt arbetsgivarvarumärke präglas av att kompetens och talanger utvecklas.

ANSÖK HÄR »
Meny