HR-chef till Spendrups Bryggeri – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Spendrups söker HR-chef till Vårby i Stockholm

Vill du jobba i en driven och affärsnära HR-organisation? Vi söker nu en HR-chef som vill vara med och utveckla vår HR-funktion ytterligare i en dynamisk och utmanande arbetsmiljö.

Jobba hos Spendrups

Spendrups vision är att vara ett bryggeri i världsklass. Det innebär att vi stolt vill kunna jämföra oss med de bästa i världen i allt vi gör. Det gäller de produkter vi lanserar och de relationer vi bygger, hur vi agerar i nuet och hur vi satsar på sikt. Vår mission är att med kreativ kraft, långsiktigt ansvarstagande och passion skapa smakupplevelser och relationer i världsklass. Som medarbetare på Spendrups har du en viktig roll i vår gemensamma strävan mot världsklass och vi ser gärna att du identifierar dig själv med våra värderingar: Stolthet, Äkthet, Nyskapande och Handlingskraft.

Avdelningsbeskrivning
HR-funktionen fungerar som en strategisk och operativ affärspartner till organisationens chefer. Idag är vi 20 personer på HR som har placering i Grängesberg, Hällefors samt Vårby, Stockholm. Vi grundar vårt arbete på övertygelsen om att Spendrups är och skall fortsätta vara en attraktiv arbetsgivare där medarbetarna trivs, mår bra, utvecklas och känner motivation och engagemang för sina arbetsuppgifter, vilket också innebär att vi ständigt arbetar med att stärka och utveckla HR-funktionen.

Tjänsten har placeringsort Vårby.

Arbetsbeskrivning
I rollen som HR-chef kommer du att arbeta brett inom hela HR-området. Du kommer att arbeta både med operativa och strategiska HR-frågor. Du kommer självständigt att agera som ett konsultativt och kvalificerat HR-stöd till ett antal chefer och du kommer ingå i olika ledningsgrupper. I organisationen du ansvarar för har du huvudsakligen tjänstemän. Du ansvarar för fackliga förhandlingar inom ditt område.

Du är en av två HR-chefer, ingår i HR-ledning och rapporterar till HR-direktören. I ditt team har du en HR-generalist samt en HR-administratör, som rapporterar till dig. Tillsammans har ni ett nära samarbete med övriga HR-organisationen.

Du ansvarar också för företagets Talent Management och Compensation & Benefit processer. Ett ständigt arbete pågår för att utveckla dessa.

Kravprofil och personliga egenskaper
Till tjänsten som HR-chef ställer vi krav på en akademisk utbildning inom PA/HR, ekonomi eller motsvarande. Du har minst sex års erfarenhet av liknande arbete vilket innebär att du självständigt kan stödja våra chefer i förekommande HR-frågor. Du är van vid att arbeta som HR-business partner mot den affärsdrivande verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att utveckla Talent Management. Vidare har du goda kunskaper och erfarenheter av arbetsrätt samt god erfarenhet av kompensationsfrågor. Du har haft personalansvar några år i nuvarande eller tidigare tjänst.

Som person är du utåtriktad och prestigelös. Du kommer att ha många kontaktytor och därmed har du ett stort intresse för människor samt förmågan att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer. För att lyckas med uppgiften att driva igenom nya arbetssätt och befintliga rutiner behöver du vara uthållig, drivande, van att arbeta självständigt och strukturerat samt ha integritet. Vidare är du lyhörd och har en god kommunikativ förmåga, i såväl tal som skrift. Du har siffersinne och en god analytisk förmåga.

Du har goda kunskaper i Officepaketet och att arbeta i olika affärssystem. Körkort är ett krav då tjänsten innebär resor.

Din ansökan
Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna och kalla till intervju löpande så vänta inte med din ansökan.

Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kommer att omfattas av en bakgrundskontroll.

Samtliga tjänster på Spendrups omfattas av kollektivavtal, vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.

Sista ansökningsdag:
16 april 2018

Om tjänsten:
Tillsvidare på heltid i Vårby, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

För mer information:
Einar Botten, HR-direktör, 070-183 68 35

Välkommen in!

ANSÖK HÄR »
Meny