HR-chef till NBV – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

NBV söker HR-chef till förbundskansliet i Stockholm

Tycker du att förbättringsarbete är lika roligt som självklart? Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet (NBV) erbjuder nu en spännande roll som HR-chef i en växande organisation.

NBV söker HR-chef

NBV logo med tagline

Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet, NBV, är Sveriges äldsta studieförbund och erbjuder kreativa mötesplatser som ger människor möjligheter till kunskap, bildning och samhällsengagemang. Vi lägger särskild vikt vid frågor som handlar om alkohol och andra droger, folkhälsa och integration. NBV är partipolitiskt neutralt och religiöst obundet och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1894.

Ser du nyktert på HR?

Nykterhetsrörelsens Bildningsverksamhet (NBV) erbjuder nu en utvecklande och spännande roll som HR-chef i en växande organisation. Vi söker dig som brinner för ledarskapet och tycker att förbättringsarbete är lika roligt som självklart. Du kommer att ha en nyckelroll, där du med din kunskap och erfarenhet kommer att utveckla HR-arbetet, för att bidra till NBV:s fortsatta utvecklingsresa mot att fortsätta vara nykterhetsrörelsens attraktivaste arbetsgivare.

Dina arbetsuppgifter
I rollen som HR-chef kommer du att leda NBV:s strategiska arbete med fokus på bland annat ledarskap, utveckling och ökad samverkan. Tillsammans med flera HR-partners samt övriga kollegor vid förbundskansliet svarar ni för att omsätta strategier i operativa processer i nära samarbete med verksamheten. NBV består idag av ca 240 medarbetare och du kommer att ha både personal-, arbetsmiljö- och budgetansvar.

Som HR-chef stämmer du av uppdrag och arbete med förbundsrektor och du kommer att ingå i förbundets ledningsgrupp. Det är ditt uppdrag att i samarbete med ledningen vidareutveckla och implementera HR-strategier med direkt koppling till NBV:s vision och mål.

Kvalifikationer och personliga egenskaper
Vi söker en chef som vill leda HR-arbetet genom att vara strategisk, kommunikativ och entusiasmerande och som tillsammans med medarbetarna kan skapa nya möjligheter för NBV.

Vi ser att du som vår blivande HR-chef har:

  • en relevant akademisk utbildning
  • en dokumenterad erfarenhet som chef och ledare inom HR-området
  • ett tydligt och inspirerande driv-, resultat- och utvecklingsfokus
  • ett gott omdöme och en förmåga att se helheter
  • god kommunikativ förmåga i svenska, både i tal och skrift

Vi förväntar oss att du som chef har en modern syn på ledar- och medarbetarskap och att du ser delaktighet som en förutsättning för kvalitativt arbete. Vidare vill vi att NBV:s verksamhet engagerar dig och att du ser värdet av ett attraktivt arbetsklimat för både medarbetare och cirkelledare. Att samverka med olika parter och aktörer, såväl internt som externt, för att bidra till NBV:s tillväxt är en självklarhet för dig.

Vad kan NBV erbjuda dig?
Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med 6 månaders provanställning och 38,5 timmars arbetsvecka i genomsnitt. Vi har målstyrd arbetstid, varför du har stor frihet när det gäller att förlägga ditt arbete, men det förekommer arbete på kvällar och tjänsteresor nationellt.

Tjänsten innebär stor frihet under ansvar. Placeringsort är Stockholm med kontor precis vid vattnet på Stora Essingen. Du får varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta med inspirerande och kunniga kollegor över hela landet.

För att kunna arbeta inom NBV krävs att du delar vår värdegrund, vilket innebär att du är eller kan tänka dig att bli nykterist och medlem i någon av våra medlemsorganisationer.

Ansökan
Urval kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan snarast och senast den 19 oktober.

Vår HR-chef Rolf Andersson, som kommer att gå i pension, kan svara på frågor om tjänsten på 0761- 100 123.

Låter det här som en intressant och utvecklande möjlighet? Välkommen med din ansökan!

ANSÖK HÄR »
Meny