HR-chef till Kunskapsförbundet Väst – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Kunskapsförbundet Väst söker HR-chef

Är du en driven, professionell och engagerad HR-person som vill vara med och bygga framtidslust hos våra 700 medarbetare? Vi söker nu en HR-chef till vår verksamhet i Vänersborg.

Kunskapsförbundet personal

Kunskapsförbundet logoKunskapsförbundet Väst är en av Västsveriges största utbildningsaktörer och erbjuder ett brett utbud av gymnasie- och vuxenutbildningar av god kvalitet. Hos oss studerar cirka 2800 elever på gymnasiet och cirka 2300 studenter på vuxenutbildningen i Trollhättan och Vänersborg.

Förbundskontoret
Vi söker en driven, professionell och engagerad HR-chef som vill vara med och bygga framtidslust hos våra 700 medarbetare. Vi kan erbjuda en dynamisk arbetsplats med stora ambitioner, mycket energi och många skratt. Vi tror att det viktigaste för att du ska trivas hos oss är att du har ett genuint intresse för HR-frågor, såklart, men också för utbildningsfrågor och samhällsutveckling. Du kommer att arbeta tätt med kollegorna i Kunskapsförbundets ledningsgrupp och du leder HR-avdelningen som stödjer hela organisationen i olika personalfrågor.

Vad ska du göra?
Som HR-chef ansvarar du för förbundets strategiska HR-frågor, men jobbar även direkt med olika processer. Du leder arbetet på HR-avdelningen, som består av två personalspecialister och två personaladministratörer. Avdelningen jobbar med allt från rehabilitering, arbetsmiljö och lönebildning till rekrytering och arbetsgivarvarumärke. Du ansvar för samverkan och leder förhandlingar samt fungerar som ett chefsstöd till ett 30-tal chefer. I uppdraget ingår också att presentera uppföljning av personalfrågor för förbundets politiska direktion.

Vem är du?
Du brinner för att skapa en god organisationskultur och har en bredd som gör att du behärskar de flesta områden inom HR. Du har koll på de senaste trenderna och det som händer i omvärlden. Du är mer generalist än specialist. Du är positiv, tydlig och en fena på att bygga relationer. Du gillar att vara där det händer och ser förändring som en naturlig del av utvecklingsarbetet. Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt. Du har en utbildning inom personalvetarprogrammet eller motsvarande och har jobbat flera år inom HR. Du har även erfarenhet av att vara chef.

Låter det här som ett jobb för dig? Att hitta rätt person är det viktigaste för oss, så välkommen med din ansökan!

Ansökan
Ansök via länken nedan senast 2018-01-14. Referensnummer 2017/144.
Intervjuer sker löpande under annonseringsperioden.

Anställningen
Tillsvidareanställning på heltid med fast månadslön i Vänersborg, Västra Götalands län. Tillträde enligt överenskommelse.

För mer information om tjänsten
Johan Olofson, förbundsdirektör, 070-16 29 550
Karl Stolt, HR-specialist, 0521-72 20 490
Fackliga företrädare nås via Kunskapsförbundet Västs växel, tfn 0521-72 27 40

ANSÖK HÄR »

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Meny