HR-chef till Infratek – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

HR-chef Sverige till Infratek

Som HR-chef på Infratek är du en del av företagets ledning och utgör en viktig drivkraft för att omsätta affärsplan och strategier i praktiken.

infratek – medarbetare

Infratek - logo

Infratek är en ledande nordisk koncern inom bygg, drift och underhåll av kritisk infrastruktur. Miljontals människor i Norden är beroende av bolagets dagliga arbete. Infratek levererar ett brett spektra av tjänster inom strömförsörjning, järnvägssystem och belysning. Bolaget har cirka 1350 anställda i Sverige, Norge och Finland och omsättningen för 2015 var NOK 2,71 miljarder. Läs mer på www.infratek.se

Som HR-chef på Infratek är du en viktig drivkraft i organisationen för att genomföra och koordinera företagets strategi och affärsplan. Tillsammans med ditt team och företagets ledare samt våra kunder och leverantörer, skapar du energi och kraft för att etablera företaget som en attraktiv arbetsgivare med solid ledarskapsutveckling och dynamiskt förändringsarbete, allt för att Infratek ska kunna fortsätta den positiva utvecklingen av verksamheten.

Du kommer att arbeta i en ambitiös bransch med höga säkerhets- och kvalitetskrav. Du är en aktiv del i företagets ledning och har förmågan, kunskapen och viljan att omsätta strategiska planer i praktiken. En HR-chef hos oss är framtidsinriktad och engagerad även i tuffa situationer. Du förstår företagets affärsmodell och värdekedja och lägger stor vikt på förbättringsarbete och prestationsutveckling. Du uppmärksammar sambandet mellan vår lönsamhet och den enskilde medarbetarens engagemang och arbetsinsats.

I rollen som HR-chef får du ansvaret för din avdelnings utvecklingsområden och resultat med möjlighet att coacha och utveckla dina fyra medarbetare och samtidigt sträva efter att motivera och utveckla kompetens hos andra.

Placeringsort:
Stockholm

Anställningstyp:
Tillsvidareanställning, heltid

Tillträde:
Enligt överenskommelse

Vill du veta mer?
Kontakta Amund Kristiansen, HR-koncernchef på Infratek, telefon +47 917 18762.

Ansökan
Ansök senast 15 augusti 2016 via länken nedan eller mejla din ansökan till jobb@infratek.se

ANSÖK HÄR »
Meny