HR-chef till Flokk – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Flokk söker HR-chef

Flokk bygger ett starkt team som vill vara med och utveckla framtidens produkter och värdekedja. Vill du bli vår HR-chef i Sverige? Stolen i Nässjö väntar på dig som är affärsorienterad, engagerad och handlingskraftig.

jobba hos flokk
Flokk-logo

Flokk är den ledande tillverkaren av högkvalitativa arbetsplatsmöbler i Europa och tar fram en växande varumärkesfamilj. Vi är stolta ägare till produktvarumärkena HÅG, RH, Giroflex, BMA, RBM, Offecct, Profim och Malmstolen. Cirka 2500 anställda arbetar tillsammans för att förverkliga företagets vision: Inspire great work!

Flokk bygger ett starkt team som vill vara med och utveckla framtidens produkter och värdekedja. Vill du bli vår nya kollega? Då har vi har en ledig stol till dig som vill bli vår HR-chef i Sverige!

Det svenska Flokk AB är en verksamhet med ca 165 personer varav ca 100 arbetar med produktion och logistik. Fabrik och kontor med ledning är i Nässjö, och vi har försäljningskontor i Stockholm och Göteborg. I din roll som HR-chef för Sverige kommer du också att supportera Flokks helägda bolag, Malmstolen och Offecct.

Som HR-chef hos oss på Flokk arbetar du med att utveckla, implementera och koordinera mål, policys, program och strategier inom HR-området, för att ge stöd och support till Flokk AB. Vidare är du en aktiv bidragsgivare i strategiska frågor i Group HR och är en aktiv medlem av koncernens HR organisation. Rollen innebär även arbete på operativ nivå där du i vardagen stöttar organisationens linjechefer i HR-relaterade frågor. Du ansvarar för vår interna kommunikation men du är även delaktig i den externa kommunikationen. Placeringsort för tjänsten är Nässjö. Du rapporterar till HR-direktör för koncernen och du har en självklar plats i ledningsgruppen för Sverige och Nässjö.

Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom PA/HR kombinerat med flera års erfarenhet av brett HR-arbete inom tillverkningsindustrin. Erfarenhet ifrån en liknande roll har gett dig tryggheten och kompetensen att självständigt driva en HR-funktion. Vi tror också att du är trygg i att kommunicera muntligt och skriftligt på engelska.

Låter detta som något för dig? Vår stol väntar på dig som är affärsorienterad, engagerad och handlingskraftig. Du är tydlig, konsultativ och håller en hög integritet i din kommunikation. Med ett holistiskt synsätt kopplar du HR-processer till Flokks övergripande mål och affärsplan. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Vi erbjuder dig en position i en professionell miljö med många spännande produkter, människor och utmaningar. Flokk är redo att ta klivet framåt, är du?

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position, som arbetar med rekrytering av befattningshavare i ledande position och specialister. Har du frågor om tjänsten eller ansökan är du välkommen att kontakta Christina Cajtoft eller Helen Einarson Lundin på 036-330 09 00. Vi önskar din ansökan senast 18 november.

ANSÖK HÄR »
Meny