HR-chef till Danderyds kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Danderyds kommun söker HR-chef

Är du en erfaren HR-ledare som brinner för att göra skillnad? Vi söker dig med förmåga att leda oss på resan mot att bli Sveriges bästa kommun – genom att vara en attraktiv arbetsgivare som satsar på sin personal.

danderyds kommun logoVälkommen till Danderyds kommun! Här möter vi invånarnas behov genom hela livet. Vi kombinerar den moderna trädgårdsstaden med en hållbar stadsmiljö. Vi är ca 1750 medarbetare som driver kommunen framåt inom våra olika verksamheter. Vi vill att varje medarbetare ska känna arbetsglädje och stolthet samt genom sitt uppdrag bidra till kommunens utveckling. Danderyds kommun ska bli Sveriges bästa kommun att leva, bo och verka i enligt kommunens nya vision. Vill du vara med på vår resa?

Vår HR-avdelning söker efter dig som är Sveriges bästa HR-chef och kan leda oss på resan mot att bli Sveriges bästa kommun. Vi är 13 engagerade medarbetare inom HR och lön med en stark gemenskap. Vi erbjuder dig en spännande arbetsplats med många trevliga och kunniga medarbetare.

Vår nya HR-chef ska i samarbete med organisationen skapa förutsättningar för att attrahera, rekrytera, behålla och utveckla chefer och medarbetare i Danderyds kommun. Det finns en tydlig vision om att Danderyds kommun ska bli en attraktiv arbetsgivare som satsar på sin personal och möjliggör utveckling för både medarbetare och chefer, där kompetensförsörjning är i fokus.

Du ska även i samarbete med kommundirektör och avdelningschefer inom kommunledningskontoret utveckla kommunledningskontorets verksamhetsstödjande funktioner samt kontorets egna interna processer.

Som vår HR-chef kommer du bland mycket annat få möjlighet att:

  • Vara med och förändra och därmed göra skillnad
  • Ta fram och säkerställa processer inom HR-området som stödjer och underlättar för chefer i deras uppdrag
  • Utveckla stödet till förvaltningarna
  • Leda en kompetent grupp medarbetare
  • Verkställa stora och positiva förändringar på vad HR-enheten kan bidra med
  • Utveckla stödet till förvaltningarna
  • Ansvara för att utveckla och genomföra Danderyd kommuns chefs- och ledarutvecklingsprogram
  • Utveckla former för medarbetarskapet i Danderyds kommun

Vi söker dig med akademisk utbildning inom lämpligt område samt flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete. Du är en engagerad och trygg ledare med god självinsikt som brinner för ledarskap och att göra skillnad. Du är van att skapa ordning och struktur på en strategisknivå och möjliggör för dina medarbetare att utvecklas och uppnå individens och gruppens mål för att komma framåt i arbetet. Det är ett krav att du har erfarenhet från politiskt styrd organisation, gärna från kommun.

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Advice Executive Search och hänvisar därför eventuella frågor till Madelen Andrén på 073-559 12 25 eller madelen.andren@advice-es.com

Då urval sker löpande ser vi gärna din ansökan så snart som möjligt, dock ej senare än 27:e maj.

ANSÖK HÄR »
Meny