Affärsdriven HR-chef till Cambrex Karlskoga – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Cambrex söker affärsdriven HR-chef

En både strategisk och operativ ledarroll i ett positivt och utmanande affärsläge. Cambrex Karlskoga erbjuder en spännande möjlighet att få utveckla företagets samlade HR-arbete.

affärsdriven hr-chef

cambrex-logo
Cambrex Karlskoga är ett dynamiskt och expansivt företag som arbetar med avancerad organisk kemi och utvecklar processer samt levererar produkter till läkemedelsföretag. Vi tillverkar framför allt aktiva läkemedelssubstanser och läkemedelsintermediat. Vi har drygt 420 anställda och tillhör den globala Cambrexkoncernen som är aktiv inom innovativ kemi. Läs mer på www.cambrex.com

Om rollen
Som HR-chef hos oss har du ansvaret för att leda och utveckla företagets samlade HR-arbete. Du arbetar brett med såväl strategiska som operativa HR-frågor. Genom att driva processer och aktiviteter avsedda att attrahera, förvalta, utveckla och organisera verksamhetens kompetenser, bidrar du och dina kollegor på avdelningen, till en effektivare verksamhet och till företagets framgångar.

I ditt HR-team ingår två HR-generalister och en Utbildningskoordinator. Ni arbetar tillsammans med att vidareutveckla avdelningens rutiner och effektivisera mer användarvänliga HR-processer för företagsledning, chefer, medarbetare och fackliga representanter. Några av våra viktigaste HR-processer är bemanning och rekrytering, rehabilitering, lag- och avtal, lönebildning, ledarutveckling och organisationsutveckling.

Som HR-Chef ingår du i Ledningsgruppen och du rapporterar till företagets VD. Tillsammans med kollegor i ledningsgruppen arbetar du med att förbättra och förnya företaget och ta fram och genomföra strategier så att verksamheten på bästa möjliga sätt möter framtida utmaningar.

Inom koncernövergripande HR-frågor samarbetar du, som HR-chef, med Senior Director Human Resources som arbetar från huvudkontoret i New Jersey samt med HR-kollegor från andra verksamheter inom Cambrex.

Placeringsort: Karlskoga

Vår kandidat
Vi söker dig som har en akademisk examen inom personalområdet och minst 10 års erfarenhet av strategiskt och operativt HR-arbete, varav minst 3 år i ledande befattning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från större industriföretag.

Då verksamheten är komplex och präglas av ett högt tempo krävs att du trivs i en föränderlig miljö och att du har ett stort intresse för affärer. Som person är du handlingskraftig och gillar att ta ett helhetsansvar. Du är målinriktad med höga ambitioner i din strävan att åstadkomma goda resultat för verksamheten. Du förväntas vara en förebild vad gäller att alltid möta verksamhetens olika medarbetare med professionalism, engagemang, integritet och empati.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig ett omväxlande och utmanande arbete i en dynamisk och stimulerande miljö.

Du omges av engagerade och kompetenta kollegor och erbjuds god möjlighet till personlig och yrkesmässig utveckling.

Välkommen!

consensus-logo

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Consensus. För mer information, vänligen kontakta Lena Ahlin +46 70 374 34 94. Din ansökan (på engelska) registrerar du så snart som möjligt, dock senast den 7 augusti via länken nedan.

ANSÖK HÄR »
Meny