HR Business Partner till JYSK – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

JYSK söker HR Business Partner region Öst

Har du förmågan att få saker att hända, med drivkraften att skapa resultat genom andra? Som HR Business Partner hos JYSK får du möjlighet att utvecklas i en omväxlande och spännande roll – i ett HR-team med hög ambitionsnivå.

Jobba hos JYSK

Varför jobba hos oss?
Är du en person som har förmågan att få saker att hända, är självstartande med drivkraften att skapa resultat genom andra? Här är din möjlighet!

Vi söker en driven HR Business Partner till vår nya fjärde region, region öst. Distrikten som ingår i region öst är norra och södra Stockholm, Östergötland och Södermanland.

Vad kan du förvänta dig?

  • Du kommer att driva utveckling av organisation och HR-nyckeltal. I förlängningen ska du självständigt driva HR-arbetet i regionen
  • Du säkerställer, i samarbete med Retail, att vi rekryterar rätt personer till pipeline-positioner
  • Du genomför relevanta utbildningsinsatser både för din region samt nationellt på vår trainee-utbildning
  • Du arbetar genom koncept och använder dessa för att effektivisera ditt arbete

Hur kan du göra skillnad, varje dag?

  • Som person måste du vara självstartande och tycka om att arbeta självständigt
  • Du är handlingskraftig, beslutsam, resultatinriktad, drivande och kommunikativ
  • Du är proaktiv, strukturerad och har en visad förmåga att skapa resultat genom andra
  • Du har en vilja och drivkraft att förändra arbetssätt

Tjänsten kräver mycket flexibilitet och arbetsintensitet, i gengäld får du möjlighet att utvecklas i en omväxlande och spännande roll. Som Business Partner har du flera olika samarbetspartners inom JYSK, främst i Sverige men även med andra HR-funktioner internationellt.

Erfarenhet av tjänst som HR-generalist inom Retail eller rekryteringsbakgrund är meriterande. Du har relevant utbildning, till exempel PA-programmet eller liknande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Har du rätt inställning och hög ambition så utvecklar vi dig.

Nyfiken?
Vill du vara en del i ett HR-team med hög ambitionsnivå samt driva performance och utveckling genom team och medarbetare?

Tjänsten medför många resdagar varför du bör vara bosatt i Stockholmsområdet eller Norrköping och Linköping med omnejd. Du befinner dig 3-4 dagar vecka ”på fältet”. Du ska trivas med att vara på olika orter, med ett rörligt arbete som spänner över regionen, Malmö och Europa (några tillfällen per år).

För ytterligare information är du välkommen att kontakta HR Manager Charlotta Lindborg eller HR Business Partner Lene Simonsen. Då det är semestertider ber vi om överseende ifall vi kan vara svåra att nå för svar på frågor.

Läs mer om oss som arbetsgivare »

Anställningsform
Tillsvidare, heltid.

Ansökan
Urval och intervjuer sker löpande. Sista ansökningsdag är den 13 augusti 2017. Tillträde enligt överenskommelse.

Observera att alla ansökningar sker på vår hemsida www.jysk.se/jobb via länken nedan.

ANSÖK HÄR »
Meny