HR Business Partner till BillerudKorsnäs i Solna – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

BillerudKorsnäs i Solna söker HR Business Partner

Som HR Business Partner hos BillerudKorsnäs får du en spännande möjlighet att kombinera internationellt HR-arbete med ansvar för koncerngemensamma insatser inom ledarutveckling.


BillerudKorsnäs - logo

BillerudKorsnäs är ledande inom förnybart förpackningsmaterial. Vi har en informell, förbättringsinriktad företagskultur som uppmuntrar individen till att tänka nytt, samarbeta, ta ansvar och skapa värde både internt och externt gentemot kunder och partners. BillerudKorsnäs är ett internationellt företag med stark lokal förankring som utvecklas och växer – vill du växa med oss och utmana konventionella förpackningar för en hållbar framtid?

Är du intresserad av en roll där du får kombinera internationellt HR-arbete samt ansvara för koncerngemensamma insatser inom ledarutveckling? Då har vi en utmanande och spännande roll för dig!

Vi eftersöker en HR Business Partner som kommer att arbeta med gemensamma strategier och mål för HR-arbetet kopplat till affärsutvecklingen inom koncernen. HR-arbetet inom BillerudKorsnäs drivs både lokalt på våra enheter och centralt med ett koncernövergripande fokus.

Om tjänsten
Du kommer att vara en strategisk och operativ partner till ledare globalt inom försäljningsorganisationen och där ansvara för samtliga HR frågor. Du verkar i en internationell organisation med HR-kollegor både i Sverige, USA och Kina samt rapporterar till HR Manager som finns i Stockholm. Tjänsten innebär en del resor. Du ansvarar för att påverka och driva HR-arbete globalt i ett bolag med tillväxt på agendan. I rollen ingår att vara ägare för koncernövergripande processer, för närvarande kopplat till ledarutveckling. Du leder och implementerar även andra gemensamma HR-processer i de funktioner som du stöttar.

Du ansvarar bland annat för att driva, koordinera och utveckla följande områden:

  • Performance- och Talent Management-processer
  • Organisationsutveckling och förändringsarbete
  • Kompetensutveckling och Sales Excellence
  • Rekrytering
  • Medarbetarundersökning
  • MBL förhandlingar

Kvalifikationer
Akademisk examen och 5-10 års erfarenhet av Human Resources.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av och ett intresse för ledarskapsfrågor i en internationell miljö. Du är en drivande och självgående person som har lätt för att arbeta både självständigt och i grupp. Vidare har du lätt för att skapa goda relationer, förtroende och bygga effektiva nätverk. Du har förmåga att jobba både operativt och strategiskt.

Erfarenhet från en internationell miljö och från att arbeta med HR inom en försäljningsorganisation är meriterande. Vi har engelska som koncernspråk och förväntar oss att du är flytande i engelska i tal och skrift.

Kontakt
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Karin Hågfeldt (Personaldirektör) på telefon 08 553 33 506 eller Sofia Campos (HR Business Partner) på telefon 08 553 335 35.

Välkommen med din ansökan senast den 5 februari 2016!

ANSÖK HÄR »
Meny