HR Business Partner till Autoliv – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Autoliv söker en HR Business Partner

Vill du vara med och rädda liv? Vill du arbeta i en internationell organisation som ligger i framkant med teknikutveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar? Då ska du arbeta som HR Business Partner hos oss!

HR Professional – Autoliv

Vi utökar vår HR-funktion och söker ytterligare en HR Business Partner till vårt team i Vårgårda. I denna roll arbetar du brett inom HR-området i en föränderlig internationell organisation.

Du arbetar nära verksamhetens chefer på ett konsultativt sätt med HR-processer såsom Employer Branding, rekrytering, introduktion, fackliga relationer, lönerevision, rehabiliteringsarbete och personalavveckling.

I arbetet ingår även stöd till verksamheten inom bl a verksamhets- och chefsstöd/utveckling, bemanningsplanering, förändringsstöd, teamutveckling och Performance Management.

Du ingår i verksamhetens ledningsgrupp. Tillsammans med kollegorna på HR-funktionen driver du olika projekt i syfte att utveckla och effektivisera verksamheten.

Din profil

För att lyckas i rollen har du:

  • Högskole-/universitetsexamen inom HR
  • Minst 5 års erfarenhet av ett brett kvalificerat HR arbete.
  • Goda arbetsrättsliga kunskaper samt erfarenhet av fackliga förhandlingar.
  • Erfarenhet av att driva förändringsarbete.

Personliga egenskaper:

  • Du har en proaktiv approach, tar egna initiativ och driver dina aktiviteter framåt.
  • Förmåga att bygga och bibehålla förtroendefulla relationer
  • Du är lyhörd och en kommunikativ lagspelare, men även har förmåga att arbeta självständigt
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

Autoliv värdesätter de kvaliteter som en jämn köns- och åldersfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kontaktpersoner

Har du frågor är du välkommen att kontakta:
Karin Merits, HR Country Manager Sweden, tel 0322-626189

Fackliga företrädare är Karin Holmquist för Sveriges Ingenjörer, tel 0322- 667724, och Veronica Östman för Unionen, tel 0322-667467.

Ansökan

Vi ser fram emot din ansökan i form av personligt brev, CV och betygsutdrag senast 2016-10-31. Ansök snarast då vi hanterar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

ANSÖK HÄR »

Om företaget
autoliv-logo-blueAutoliv är en internationellt välkänd aktör inom bilbranschen och ligger i framkant med utveckling och produktion av säkerhetssystem för personbilar. Våra produkter räddar cirka 30 000 liv varje år och vi är just nu inne i en spännande utveckling där framtidens bilar bli mer och mer autonoma. Autolivkoncernen har idag ca. 65 000 anställda och vi finns i alla världsdelar.

Meny