HR-ansvarig till Nordens Ark – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Nordens Ark söker HR-ansvarig till ny och spännande tjänst

Stiftelsen Nordens Ark i Bohuslän söker en HR-person som vill ansvara för alla förekommande arbetsuppgifter inom personalområdet, samt stödja våra chefer och arbetsledare.

Nordens Ark - coverbild

nordens-ark-logo
Nordens Ark är en ideell stiftelse som arbetar för att ge utrotningshotade djur en framtid. Vi bedriver naturvård, uppfödning, forskning och utbildning samt arbetar med att sprida kunskap om biologisk mångfald. En stor del av verksamheten är förlagd i fält, både i Sverige och utomlands. Nordens Ark ligger på Åby säteri i Bohuslän och har en djurpark som är öppet året runt. Läs mer på nordensark.se.

Nordens Ark har 65 tillsvidareanställda. Under sommarsäsongen fördubblas antalet och behovet av en samordnande personalfunktion har blivit allt större.

Vi söker nu dig som antingen är personaladministratör som vidareutbildat dig inom HR eller är HR-generalist med kunskap om, och intresse för, administrativa system.

Uppdraget
Du kommer ansvara för alla förekommande arbetsuppgifter inom personalområdet exempelvis arbetsrätt, arbetsmiljöfrågor, rekrytering, introduktion av nyanställda, intern kommunikation, rehabilitering, facklig samverkan och förhandlingar mm. Du är ett självklart operativt HR-stöd till Nordens Arks chefer och arbetsledare.

Du kommer även ansvara för och arbeta med personal- och löneadministration samt schemaläggning i våra digitala system.

Kvalifikationer
För att klara rollen har du en relevant akademisk examen, exempelvis personalvetare samt minst 3-4 års erfarenhet inom HR-yrket. Du har B-körkort, goda datakunskaper och hanterar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Du har erfarenhet av arbete med administrativa system.

Som person vill vi att du har en god analytisk förmåga för att arbeta coachande mot cheferna. Du är serviceinriktad, förtroendeingivande, noggrann och driven. Du har lätt för att samarbeta och är bra på att kommunicera både i grupp och enskilt. Du skapar goda relationer på olika nivåer med bibehållen integritet i samtal och möten. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Du ingår i Nordens Arks stabsfunktion och rapporterar till vice vd. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % och provanställning tillämpas. Tillträde enligt överenskommelse.

Upplysningar om tjänsten lämnas av vice vd Linnea Johansson 0701-90 21 48.

Välkommen med din ansökan senast 21 september, skicka den till linnea.johansson@nordensark.se.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Meny