HR-ansvarig till Hydro Extrusion – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Hydro Extrusion söker HR-ansvarig

Trivs du med tempo och omväxling? Vill du utvecklas inom HR i en internationell tillverkningskoncern? Hydro Extrusion söker nu en självständig och engagerad HR-ansvarig till sin anläggning i Finspång.

Jobba hos Hydro

Hydro logoHydro Extrusion Sweden är den svenska profilverksamheten inom Hydrokoncernen och ingår i affärsområdet Extruded Solutions. Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter med huvudkontor i Oslo, Norge. Företaget kombinerar lokal expertis, världsomspännande räckvidd och stora kompetenser inom forskning och utveckling. Utöver produktion av primär aluminium, valsade och extruderade produkter samt återvinning, utvinner Hydro också bauxit, raffinerar alumina och genererar energi. Detta gör Hydro till det enda 360° företaget i den globala aluminiumindustrin. Sapa Profiler AB är marknadsledande inom strängpressning och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Våra försäljningskontor finns i Vetlanda, Finspång, Göteborg och Sundsvall. Försäljningsbolag finns i Finland och Baltikum.

Vill du utvecklas inom HR i en internationell tillverkande koncern? Trivs du med mycket ansvar och vill ha arbetsdagar med tempo och omväxling? Till vår fabrik i Finspång söker vi nu en självständig och engagerad HR-ansvarig.

Som HR-ansvarig är du ett viktigt stöd och bollplank till chefer och medarbetare i alla förekommande HR frågor. Du arbetar både operativt och strategiskt med arbetsuppgifter som syftar till att attrahera, rekrytera, utveckla, behålla och avveckla medarbetare i organisationen. Du bidrar aktivt till utveckling av rutiner och processer inom hela HR-området och deltar i olika former av HR-projekt för den svenska verksamheten. Ditt arbete sker i nära samverkan med Platschef och du ingår i fabriksledningen i Finspång. Du rapporterar till HR Direktör för Hydro Extrusion Sverige.

Inom Hydro Extrusion Sweden arbetar idag ca 1000 medarbetare fördelat över 6 fabriker i Vetlanda och Finspång. I din roll kommer du i hög utsträckning självständigt driva och övervaka HR-agendan för enheten men hos oss är du aldrig ensam i ditt arbete. Den centrala HR-avdelningen i Vetlanda med ett tiotal duktiga HR- och lönespecialister finns alltid till din hjälp och stöttning.

Vi tror att tjänsten som HR-ansvarig kan passa dig som har arbetat några år med kvalificerat HR-arbete inom tillverkande industri och som känner dig redo att axla en roll med högre grad av ansvar. Vi vill att du har en akademisk utbildningsgrund att stå på inom PA/HR och det är en merit om du är specialiserad mot arbetsrätt eller kompetensutveckling. Du har erfarenhet av förhandlingsarbete och känner dig trygg med att hantera svåra samtal och personalärenden.

Som kollega hos oss kommer du märka att vi är en lösningsorienterad och kundfokuserad organisation. Vi värdesätter vår förmåga att förändras, anpassa oss och leverera. Hos oss trivs du som motiveras av utveckling och som med omtanke och handlingskraft tar dig an de utmaningar du möter i din vardag. Med affärsmässighet, hög integritet och genuint intresse för människor kommer du lyckas i ditt arbete. Vi lägger stort vikt vid dina personliga egenskaper.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position, som arbetar med rekrytering av ledande befattningar. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Maria Svensson eller Roger Jonsson 036-330 09 00. Du söker tjänsten via länken nedan, där du sedan registrerar din CV och kopplar din ansökan till tjänsten.

ANSÖK HÄR »
Meny