Employer Branding-specialist till Svenska Spel – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Är du passionerat intresserad av Employer Branding?

Svenska Spel söker dig som vill ansvara för hela vårt employer branding-arbete. Allt ifrån att ta fram kreativa koncept till att genomföra aktiviteter och utveckla onboarding-processen och sociala kanaler. I Stockholm eller Visby.

Jobba hos Svenska Spel!
Svenska Spel - logo

Att Svenska Spel har ett starkt, konkurrenskraftigt och enhetligt varumärke som arbetsgivare, både för anställda och potentiella anställda, är en viktig framgångsfaktor! Vi söker därför dig som är passionerat intresserad av Employer Branding och dess betydelse för affären!

Arbetsuppgifter
Du kommer att bli övergripande ansvarig för all Employer Branding, internt såväl som externt. Du arbetar både operativt och strategiskt långsiktigt. I det ingår att ta fram en plattform för Employer Branding och utforma Svenska Spels medarbetarlöfte, Employee Value Proposition (EVP).

I ditt arbete ansvarar du för att planera, genomföra och följa upp allt Employer Branding-arbete. Du kommer bl.a. att ta fram kreativa koncept, genomföra olika aktiviteter, utveckla onboardingprocessen och våra sociala kanaler. Vid behov kommer du också att genomföra rekryteringar.

Utbildning/Erfarenhet
Du har en akademisk utbildning inom HR eller marknadsföring, har erfarenhet av rekrytering och har arbetat i 3-4 år med Employer Branding. Då kommunikation är en stor och viktig del av ditt arbete så måste du kunna uttrycka dig mycket väl i såväl tal som skrift och ha förmåga att paketera och sälja budskap. Du har också erfarenhet av marknadsföring/kommunikation.

Du kommer att ingå i ett kompetent HR-team som ser fram emot att få ytterligare en glad och nyfiken kollega!

Du ser dig själv som en självklar ambassadör för Svenska Spel, som kan kombinera driv och struktur med kreativitet!

Tjänsten är placerad i Visby eller Solna.

Kontaktpersoner

Frågor om tjänsten:
Maria Z Furenmo, maria.furenmo@svenskaspel.se

Frågor kring rekryteringen:
Helen Åström, 010-120 78 47, helen.astrom@svenskaspel.se

Facklig kontakt:
Maria Schubert, maria.schubert@svenskaspel.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan snarast då vi hanterar ansökningarna löpande, dock senast 21 oktober 2016.

ANSÖK HÄR »

På Svenska Spel får du jobba med att sprida glädje och spänning. Med spel som Lotto, Triss, Stryktipset och Vegas, samt på Casino Cosmopol, erbjuder vi några av Sveriges mest underhållande och bästa spelupplevelser. Hos oss får du ett meningsfullt och spännande jobb, där idrott, stadens utbud och Gotlands lugn alltid är nära.

Samtidigt som vi vill skapa Sveriges bästa spelupplevelser vill vi ta ett stort socialt ansvar. Därför hjälper vi till exempel våra kunder att hålla koll på och sätta gränser för sitt eget spelande, istället för att övertyga dem att spela mer. Vi sponsrar också svensk idrott på alla nivåer – från ungdom till elit. Om du blir en av oss på Sveriges marknadsledande spelbolag får du vara med och skapa framtidens sunda spelmarknad.

Meny