Comp & Ben-specialist till Nyköpings kommun – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Vi söker HR-specialist Comp & Ben med god förhandlingsvana

Vi arbetar just nu intensivt med vårt arbetsgivarvarumärke för att bli en riktigt attraktiv arbetsgivare. Är du vår blivande HR-specialist inom Compensation & Benefits?

Nyköpings kommun söker lönechef

Logotype Nyköpings kommun

Vid kusten en timme från Stockholm ligger Nyköping. En modern och snabbt växande kommun med god service. Här är avstånden mindre, naturen närmare och livet lite enklare.

Arbetsplatsen
Är du vår blivande HR-specialist inom Compensation & Benefits? HR i Nyköpings kommun genomför ett förändringsarbete i syfte att skapa ett modernare arbetssätt och tydligare processer inom HR-området för att möta den expansion och utveckling vår kommun står inför. Bli en del av vår förändring och ta med dig ditt engagemang och dina kunskaper till oss för en rolig tid, där vi utvecklar HR tillsammans!

Arbetsuppgifter
I rollen ansvarar du för Compensation & Benefits inom Nyköpings kommun, med uppdrag att strategiskt leda och fortsätta utveckla arbetet inom området i nära samarbete med andra specialistfunktioner på HR. Uppdraget omfattar samtliga personalförmåner, exempelvis pensioner, friskvårdsbidrag och lön.

Vi arbetar just nu intensivt med vårt arbetsgivarvarumärke och hur vi blir en attraktiv arbetsgivare. Ditt uppdrag kommer riktas mot Employer Branding till en början, där samarbetet med framförallt vår Ledarskapsutvecklare, vår specialist inom Talent Management och vår kommunikatör blir mycket viktigt. Vår engagerade och välfungerande personalförening Kom Mé kommer att ha dig som kontaktperson.

Uppdraget kommer framledes också att innebära ett övergripande ansvar för våra lokala kollektivavtal, vilket då inbegriper övergripande förhandlingsansvar utifrån dessa. Du ansvarar även för att ta fram policyer och riktlinjer inom området i samråd med HR-chef.

I denna roll rapporterar du till vår HR-chef.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom HR, juridik eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet i en motsvarande roll. Det är ett krav att du har några års förhandlingsvana samt att du har arbetat med Compensation & Benefit-relaterade frågor. Det är meriterande med erfarenhet av offentlig sektor och kunskap i de kommunala kollektivavtalen.

Som person är du noggrann och strukturerad. Du är vidare en god problemlösare, en duktig kommunikatör och du har en förmåga att hantera konfidentiell information samt har god integritet. Är du dessutom en drivande och självständig person med vilja och tro på att samarbete är vägen till framgång så kan det här vara en roll för dig!

Övrigt
Att arbeta i Nyköpings kommun innebär att bli del av en ambitiös organisation i en spännande tillväxtfas. Bland annat planeras Sveriges första höghastighetsjärnväg – Ostlänken. Ett arbete som kommer påverka vår region positivt under många år framöver, både när det handlar om fler arbetstillfällen och god medborgarservice.

Inom Nyköpings kommun arbetar ca 4 000 personer och vår breda organisation med många yrkesgrupper ger dig goda utvecklingsmöjligheter. Här finns många av samhällets viktigaste jobb. Du som väljer att arbeta hos oss kan därför vara säker på att få engagera dig i meningsfulla arbetsuppgifter. Här är du med och gör skillnad, både för enskilda människor och för kommunen i stort. Välkommen till en arbetsplats där möjligheterna växer!

Kontaktpersoner
Madeleine Lennartsson
HR-chef
Telefon: 0155-45 77 71

Lisa Karlsson
HR-specialist
Telefon: 0155-248494

Dalia Eid
Ordförande Vision
Telefon: 0155 24 84 70

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning på heltid. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan
Förvaltning: Nyköpings kommun – Centrala funktionen
Arbetsgivarens referensnummer: A649559
Ansök via länken nedan senast 2017-02-20

ANSÖK HÄR »

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Om du önskar stöd i programmet Offentliga Jobb, vänligen ring supporttelefon 0771-704 704.

Meny