Chef HR, marknad och kommunikation till Kommunfastighet – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Kommunfastighet söker chef med ansvar för HR, marknad och kommunikation

Vill du vara med och utveckla Eskilstuna kommunfastigheter och på så sätt även utveckla Eskilstuna? Vi söker nu en chef med ansvar för HR, marknad och kommunikation!

Jobba hos Kommunfastigheter-eskilstuna

Eskilstuna Kommunfastigheter AB är ett kommunalt fastighetsbolag med fokus på affärsmässig samhällsnytta och vi är en viktig del av Eskilstunas och Torshällas utveckling genom att skapa trygga och trivsamma bostadsområden, effektiv lokalförsörjning, bygga hållbart samt erbjuda förstklassiga badupplevelser. Kommunfastigheter äger ca 7 600 lägenheter i Eskilstuna och Torshälla, 68 000 kvm lokaler inom samhällsfastigheter samt ansvarar för verksamheten i Munktellbadet. Kommunfastigheter har förvaltningsuppdrag för 500 000 kvm kommunala lokaler. Verksamheten är uppdelad i tre affärsområden, Bostad, Lokaler och Bad. Totalt är vi 460 anställda som alla arbetar för Eskilstunas utveckling.

Arbetsuppgifter
Som chef för HR, marknad och kommunikation arbetar du på uppdrag av VD i dessa frågor och med företagsövergripande frågeställningar med utgångspunkt i vår affärsplan. Bolaget är inne i en tillväxtfas med bla stora investeringar i nya fastigheter och moderniseringar. Vi arbetar kontinuerligt på att utveckla våra arbetssätt där digitaliseringen är en viktig komponent. HR, marknad och kommunikation är alla viktiga funktioner för att lyckas med vår utvecklingsresa.

I rollen som HR-chef ingår bla att leda det strategiska HR-arbetet, utveckla arbetsgivarvarumärket och ansvara för vårt jämställdhetsarbete. Du arbetar också med arbetsmiljöfrågor, förhandlingar samt ansvarar för frågor kopplade till arbetsrätt och lönerevision.

Som chef för marknad och kommunikation ansvarar du för de strategiska frågorna och planerna som rör detta område. Du leder arbetet med att utveckla vår interna och externa kommunikation och ser till att vi ligger i framkant med vårt erbjudande till marknaden. Vår digitala resa fortsätter och vi tror att en nyckel till framgång är att ligga i framkant med dessa frågor.

Till din hjälp har du ett team med specialister inom både HR, marknad och kommunikation, totalt sex personer. Under din ledning arbetar ni tillsammans med att utveckla Kommunfastigheters arbete aktuella områden. Du deltar i de nätverk som finns kopplade till rollen och är en nyckelperson i vår ledningsgrupp.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har/är:

  • en akademisk utbildning som vi bedömer relevant för tjänsten
  • erfarenhet av att arbeta som chef och med minst tre års erfarenhet av brett och kvalificerat arbete inom HR
  • van att hantera IT i vardagen och behärskar Officepaketet
  • flytande i svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av:

  • brett och kvalificerat arbete inom marknad/kommunikation
  • fastighetsbranschen och den privata marknaden
  • arbete inom politiskt styrd organisation
  • ledningsgruppsarbete
  • att hantera media
  • goda kunskaper i engelska i tal och skrift

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi kommer lägga stor vikt vid dem. Du är trygg, social, prestigelös och fokuserar på att skapa goda resultat i allt du tar dig an. Vi söker dig som med ett positivt och uppskattande förhållningssätt leder arbetet och dina medarbetare framåt. Du är utvecklingsorienterad och ser lösningar snarare än problem. Din förmåga att skapa goda relationer med andra innebär att du är en uppskattad samarbetspartner både externt och internt.

Vi kan erbjuda dig ett ansvarsfullt arbete med goda möjligheter till personlig utveckling i rollen som ledare hos oss på Eskilstuna Kommunfastigheter!

Välkommen in med din ansökan!

Anställningens omfattning
Tillsvidare med tillträde snarast möjligt enligt överenskommelse

Ansökan
Ansök via länken nedan senast: 2019-10-20. Referensnummer: 5393

Kontaktperson
Fredrik Elf, VD, 016-16 75 78
Åsa Sollén, Rekryteringskonsult, 016-710 28 13, asa.sollen@eskilstuna.se

Övrigt
Vi ber dig söka tjänsten via länken nedan för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den ligger till grund för vårt urval. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer.

För att möta morgondagens utmaningar vill Eskilstuna kommunkoncern ha mångfald och välkomnar medarbetare med olika bakgrund. Vi arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla.

Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet, men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

ANSÖK HÄR »
Meny