Chef Academy till Svenska Spel – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Svenska Spel söker chef för Academy

Vi söker dig som vill vara med och starta och driva vår Academy – för ett attraktivt spelbolag med medarbetare i världsklass.

Svenska spel - Academy
Svenska Spel - logo

Jobba för en större upplevelse
Svenska Spel står starkt rustat för den nya spelmarknad som väntar 1 januari 2019. För att vässa vår konkurrenskraft ytterligare och som ett led i att värna om och utveckla vår kompetens internt kommer vi efter sommarmånaderna att starta vår Academy, med dig som lagkapten. Syftet med Academy är att:

  • Kvalitetssäkra och samordna utbildningar som våra medarbetare och konsulter behöver
  • Säkerställa uppföljning och rapportering av utbildningar som är obligatoriska och/eller har krav på certifiering.
  • Tillhandahålla systemstöd för interna utbildningar i form av kursadministration, integration med våra övriga system, utbildningskatalog mm.
  • I linje med affärsbehov, producera kvalitativa interna utbildningar i anpassade format; e-learning, mobile/nano-learning, streamad video, face-to-face sessioner etc

Rollen som chef för Academy har både strategiska och operativa inslag. Bland annat projektleder du produktion av digitala utbildningar och säkerställer att vi har optimalt systemstöd för administration, produktion och distribution av utbildningar för alla medarbetare inom koncernen. Du är vår främsta ambassadör gentemot våra leverantörer vad gäller utbildning och avropar vid behov leveranser av såväl träningsinsatser som digital utbildningsproduktion. Vidare planerar och initierar du utvecklingsinsatser för våra ledare på olika nivåer. Du har i rollen eget ledar- och personalansvar för två medarbetare inom Academy, en utbildningskoordinator och en produktionsansvarig. Tillsammans bygger och marknadsför ni Academy, främst internt men även externt som en viktig pusselbit i vårt redan attraktiva employer brand.

Är du den vi söker?
Du är en doer som trivs med att själv driva ditt arbete framåt inom ramen för tydliga mål och tydliga förväntningar. Du är erkänt duktig på att etablera och underhålla goda relationer med olika intressenter på ett professionellt sätt. Du tilltalas av att sätta dig in i en verksamhet och att utifrån en förståelse för affär och affärsnytta leverera skräddarsydda utbildnings- och utvecklingsinsatser.

Du har studerat på universitetsnivå, sannolikt med inriktning mot beteendevetenskapliga ämnen. Lärarutbildning eller andra akademiska studier inom pedagogik är meriterande. Då rollen innebär personalansvar och då en del av Academys utbud kommer att vara riktat till chefer vill vi att du har 2-3 års egen erfarenhet som ledare. Vi välkomnar ansökningar från kandidater som även har dokumenterad erfarenhet av:

  • ledning, planering, samordning, genomförande och utvärdering av större projekt
  • utbildningsproduktion och leverans av utbildning för vuxna
  • arbete i ett/flera LMS

Upplev Svenska Spel
Att jobba på Svenska Spel rymmer många upplevelser. Vi är svenska folkets spelbolag som förebygger spelproblem, som sponsrar idrottsrörelsen på alla nivåer och låter vinsten gå tillbaka till samhället. Hos oss kan du känna pulsen, våga drömma stort och stolt erbjuda spel som är till glädje för alla. Vi är omtänksamma kollegor som tar fram det bästa hos varandra, vi har ledare som utmanar och stöttar, vi investerar i dig, din hälsa och kompetens. Du kommer spela en viktig roll när vi skriver nästa kapitel i Svenska Spels historia. Nu satsar vi framåt för en ännu större upplevelse – för våra kunder, för samhället, för dig.

Ansökan och kontaktuppgifter
Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering i Visby. Är du redo för en större upplevelse? Tveka inte att ansöka redan idag, eller senast 8 juli via länken nedan. Vi hanterar ansökningar löpande.

Frågor om tjänsten:
Maria Z Furenmo

Frågor om rekryteringsprocessen:
Maria Mattebo Udén

Facklig kontaktperson:
Maria Schubert

ANSÖK HÄR »
Meny