Arbetsrättsspecialist till SAO i Stockholm – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

SAO söker Arbetsrättsspecialist

Brinner du för arbetsrättsliga frågor? Serviceorganisationen SAO söker ytterligare en rådgivare inom arbetsrätt, lönefrågor och förhandlingar till sitt kontor i Stockholm.

arbetsrättsspecialister
SAO 30 år - logo
SAO är en rikstäckande serviceorganisation för företag i alla branscher. Kundföretagen består av allt från enmans- till mindre börsnoterade företag. Organisationens uppgift är att tillföra företagen specialkompetens inom en rad områden som rör företagandet, samt företräda företagen i arbetsgivarfrågor. Läs mer om oss på www.sao.se.

Våra servicetjänster är efterfrågade och för att kunna hålla en hög servicenivå behöver vi nu ytterligare rådgivare.

Befattning
Som arbetsrättsspecialist kommer du i huvudsak att arbeta med arbetsrätt, lönefrågor och förhandlingar. Det kan även förekomma rådgivning inom en rad andra rättsområden.

Kompetenskrav
Du har juristutbildning eller universitetsutbildning inom HR-området med inriktning mot arbetsrätt. Du bör ha tidigare erfarenhet från liknande uppgifter och ha förhandlingsvana.

Personliga egenskaper
Du bör brinna för arbetsrättsliga frågor, och vilja utveckla dig vidare inom området.

Vi söker dig som inger förtroende och har lätt för att skapa relationer. Du är serviceinriktad, har lätt för att arbeta såväl självständigt, som tillsammans med andra. Du är lyhörd och har lätt för att förklara komplexa frågor på ett lättfattligt sätt, i både tal och skrift. Du har en hög grad av social kompetens kombinerat med en positiv människosyn.

Kontaktperson
Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Björklund på telefon 08-555 113 15.

Ansökan
Ditt personliga brev och meritförteckning vill vi ha senast 2016-09-30 till info@sao.se märkt med ”Arbetsrättsspecialist”.

Eller per post till:
SAO, Wennerbergsgatan 10, 112 58 Stockholm

MEJLA ANSÖKAN »
Meny