Arbetsmiljö- och hälsostrateg till Telia – HRbloggen.se

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

Telia söker arbetsmiljö- och hälsostrateg till Solna, Arenastaden

Vill du vara med och möjliggöra Telias resa in i framtiden? Då ska du söka jobbet som vår arbetsmiljö & hälsostrateg!

Telia - Jobba hos oss!

Your next challenge?
Jag heter Åsa Axelsdotter Hök och arbetar i teamet Health and Wellbeing.
Vill du bli min nya kollega och utveckla och möjliggöra Telias resa in i framtiden?
Vi i teamet har det spännande uppdraget att driva och hålla ihop Telias arbetsmiljö- och hälsoarbete. Det vi gör ska användas av alla våra ledare och medarbetare, skapa värde, underlätta deras vardag och leda till ett ökat välmående.

Your next team
HR Group Health and Wellbeing består av fem trevliga och engagerade specialister som tillsammans med HR och ledare jobbar aktivt med att omsätta våra strategiska mål och policys till praktisk verklighet.

Vi ansvarar för att skapa kunskap och engagemang om vikten av vår arbetsmiljö och vår hälsa för en långsiktig och hållbar arbetsprestation. För mig är ingen dag den andra lik och det känns meningsfullt att kunna skapa förutsättningar för att våra medarbetare ska må bra och i slutändan för att våra kunder ska bli nöjda. Rollen inkluderar främjande, förebyggande och rehabiliterande arbetsuppgifter och du kommer att jobba både strategiskt och operativt. Arbetet innebär att skapa, förankra, kommunicera aktiviteter och förändringar, ta fram rutiner och verktyg samt samarbeta internt och externt för att säkerställa att arbetsmiljö-och hälsoarbetet når önskade mål.

You
Vi tror att du har erfarenhet från arbetsmiljö-och hälsoarbete från en stor organisation och har en relevant akademisk examen med minst fem års arbetslivserfarenhet. För att skapa en dynamisk mix i teamet trivs du med att samarbeta för att lösa komplexa frågor och du är noggrann och kan arbeta strukturerat. Du behöver även vara en god kommunikatör och ha förmåga att sammanfatta och förenkla komplex information för att göra den mer lättillgänglig. Vi jobbar med ständig förbättring och utmanar våra tidigare arbetssätt så det är en fördel om du har goda kunskaper digitalt och gärna driver förändring mot digitala lösningar.

How?
Telias värderingar Dare, Care, Simplify är grunden i det vi gör. För den här rollen ligger tonvikten på att du:

  • Dare to innovate – komma med nya idéer och angreppsätt
  • Simplify our operations – att driva effektiva arbetssätt och förenkla vår vardag
  • Simplify our execution – genom att ta välgrundade beslut och kunna leverera resultat enligt plan

Why?
We’re changing the industry, we’re-digitalizing society, we´re creating the New Generation Telco to bring the world even closer – on the customer’s terms. Our employees is our key factor to succeed. That’s the next chapter in our story, what’s yours?

Contact
För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Åsa Axelsdotter Hök, Health and Wellbeing, på +46 070 510 25 52.

Ansökan
Ansök via länken nedan senast 2016-11-14. Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Välkommen till Telia!

ANSÖK HÄR »

Telia Company - logo

Vi är Telia Company, den nya generationens telekomföretag. Våra 21 000 duktiga kollegor möter miljontals kunder varje dag i världens mest uppkopplade länder. Vi är knutpunkten i det digitala ekosystemet som gör det möjligt för människor, företag och samhällen att få tillgång till allt som är viktigt för dem, på deras villkor, dygnet runt – året runt. Vi har bestämt oss för att förändra it-och telekomindustrin och föra världen närmare våra kunder och vårt huvudkontor ligger mitt i teknik- och innovationshjärtat Stockholm. Läs mer på www.teliacompany.com.

Meny