Årets HR-innovatör 2011 – HRbloggen.se

Årets HR-innovatör 2011

HRbloggen.se brinner för att sprida de goda idéerna inom personalområdet. Genom tävlingen Årets HR-innovatör vill vi särskilt uppmärksamma dem som framgångsrikt vågat pröva nya vägar.

2011 års HR-innovatör - logo

Definition
Med HR-innovatör menar vi ett företag eller en organisation som med mycket kreativitet, mod och nytänkande åstadkommit positiva personalförändringar i den egna organisationen.

Organisation – inte person
Till skillnad från många andra tävlingar väljer vi alltså att premiera organisationen. Det är sällan en ensam person som ligger bakom en lyckad satsning, det brukar handla om teamwork och en engagerad ledning.

Så nominerar du
Nu behöver vi er läsares hjälp att vaska fram guldkornen! Använd formuläret längst ned för att nominera ett företag eller organisation som du tycker stämmer in på definitionen och motivera ordentligt varför. Du får gärna föreslå din egen organisation. Sista nomineringsdag är 18 mars 2012.

Finalister och vinnare
Bland alla nominerade väljer vi på HRbloggen.se ut ett antal finalister. Dessa presenteras närmare som inspirerande case här i bloggen under våren. Därefter kommer en vinnare att utses genom röstningsförfarande. Vinnaren får diplom och äran att titulera sig Årets HR-innovatör 2011 – något denne kan använda sig av i marknadsföringen av sitt arbetsgivarvarumärke.

Alla finalister kommer dessutom att lyftas fram på vår Facebooksida (som i skrivande stund följs av 2.614 personer!), i pressmeddelanden, i vårt HR-nyhetsbrev och på Twitter.

Pris till förslagslämnare
Bland er som nominerat en av finalisterna och kommit med en bra motivering, lottar vi ut en plats till något av våra öppna seminarier under 2012. Värde upp till 4.700 kr exkl moms.

Tidigare vinnare
Årets HR-innovatör 2010 blev Gröna Lunds Tivoli. Övriga finalister var Klarna, Eurest Services och HiQ. Läs mer här.

 

Meny