Vill du blogga hos oss? – HRbloggen.se
Hem » övrigt

Vill du blogga hos oss?

Av den 11 januari 2017 942 visningar
HR-BLOGGEN. Har du expertkunskap, tankar eller erfarenheter att dela med dig av till andra HR- och ledarskapsentusiaster? HR-bloggen söker nu nya inspirerande medförfattare – både gästbloggare och mer återkommande skribenter!

Blogga hos oss!

HRbloggen.se grundades av mig redan 2009 och är numera en erkänd plattform för alla som vill ligga i framkant inom HR och ledarskap. Detta tack vare en rad duktiga medskribenter och gästbloggare som fyllt – och fortsätter fylla – sajten med värdefullt innehåll år efter år.

Men det behövs också nya krafter och inspirationskällor! Jag efterlyser därför fler skribenter som vill vara med och bidra till min vision om att sprida goda idéer inom personalområdet – och därmed skapa bättre arbetsvillkor för medarbetare och större konkurrenskraft för företag.

Stärker ditt personliga varumärke
Att bli publicerad på HR-bloggen är ett sätt att stärka ditt personliga varumärke i HR-kretsar. När du delar med dig av värdefulla insikter, ser vi i gengäld till att inlägget får stor uppmärksamhet och spridning via nätet. Vi har nästan 10.000 följare bara på Facebook och är topprankade på Googles träfflistor inom många HR-ämnen.

Bäst av allt är att du inte ens behöver vara en skicklig skribent! Vi vässar din text åt dig så att ditt budskap verkligen når ut.

Så här fungerar det
Vi publicerar alltifrån debattartiklar och krönikor till lärande artiklar, case, undersökningar och referat inom våra huvudkategorier strategisk HR, praktisk HR, arbetsmiljö & hälsa, mångfald samt organisation & ledarskap.

Läs mer hur det fungerar att blogga hos oss på den särskilda informationssida vi tagit fram.

Välkommen att bidra du också!  ????

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny