Julkalendrar för arbetslivet 2016 – HRbloggen.se
Hem » övrigt

Julkalendrar för arbetslivet 2016

Av den 1 december 2016 942 visningar

tomte HR-julkalender

JULEN 2016. Vi svenskar är ju barnsligt förtjusta i julkalendrar. I detta inlägg presenterar jag ett par kalendrar som passar bra i arbetslivet. Fyll gärna på med dina egna favoriter!

Idag är det första december och dags att öppna första luckan i våra adventskalendrar. I år har jag dessvärre inte mäktat med att ta fram en kalender i HR-bloggens egen regi, men vill tipsa om ett par andra som jag tycker förtjänar att spridas till chefer och medarbetare.

Fyll gärna på med fler tips i kommentarsfältet. Eller mejla mig så uppdaterar jag inlägget med de bästa arbetsrelaterade kalendrarna!

Medarbetarens julkalender 2016 – av Motivationsbyrån

Medarbetarens julkalender 2016
Johan Book på Motivationsbyrån har kokat ned arbetspsykologiforskningen inom self determination theory och goal setting theory till 24 konkreta ledarskapsbeteenden. Aktiviteterna bakom varje lucka syftar till att tillfredsställa medarbetarnas psykologiska behov – vilket enligt Johan skapar mer motivation, bättre prestation och bättre ekonomiskt resultat. Läs mer och ladda ned här »

Svenska Kyrkan Umeås alternativa julkalender

Alternativ julkalender 2016
Svenska kyrkan i Umeå presenterar en alternativ julkalender för en varmare decembermånad. En kalender där man istället för att något varje dag ger bort saker! Sin tid, sin uppskattning eller en liten hemmapysslad pryl. För, som Jesus sade, ”Det är saligare att giva än att taga” (Apg 20:35). Här kan du ladda ned kalendern som en pdf-fil » Bara att skriva ut och sätta upp på jobbet för nya utmaningar varje dag!

arbetsrättslig adventskalender

Arbetsrättslig Adventskalender
Jenny Lundberg på Hannes Snellman lägger varje dag fram till jul upp ett litet inlägg med underfundiga arbetsrättsliga varianter av våra mest älskade sällskapsnöjen. Här hittar du första luckan »
Tipstack till David Säfvestad!

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: ,

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny