Vinn biljett till Promisedagen! – HRbloggen.se
Hem » kompetens

Vinn biljett till Promisedagen!

Av den 17 september 2015 942 visningar
TÄVLING. Vill du inspireras att jobba smartare och mer digitalt med kompetensutveckling och kunskapsöverföring? Nu har du chansen att vinna en exklusiv biljett till Promisedagen 2015!

Kunskapsöverföring - Promisedagen

Allt fler organisationer satsar på strategiskt lärande och kunskapsdelning. Promisedagen är till för HR och alla andra som jobbar med talang- och kompetensutveckling med stöd av digitala medier.

I år genomförs Promisedagen den 6 oktober i Stockholm. Under dagen bjuds det på föreläsningar med ledande tänkare, djupdykande i trender, inspirerande praktikfall och spännande workshops. På kvällen blir det galamiddag med Swedish Learning Awards. Se närmare program här.

Vi har två biljetter till Promisedagen – inklusive galamiddag! – som vi nu lottar ut till två av HR-bloggens läsare! Värde 2795 SEK styck.

Tävlingsregler

Tävlingen är öppen för alla som jobbar med HR och/eller lärande och kompetensutveckling samt prenumererar på HR-bloggens nyhetsbrev.

För att delta i utlottningen av en biljett, måste du mejla oss rätt svar på nedan tre frågor senast den 25 september 2015. Bifoga även din signatur med befattning och kontaktuppgifter.

Tävlingsfrågor

  1. Var i Stockholm äger Promisedagen rum i år?
  2. Tävlingen Swedish Learning Awards utser Sveriges bästa utbildningssatsningar. Vem fick priset i kategorin Bästa kompetenssatsning 2014?
  3. Under Promisedagen föreläser bl a professor Charles Jennings om att öka prestationer, produktivitet och lärande på arbetsplatsen genom 70:20:10-modellen. Vad står siffrorna i hans lärandemodell för?

Lycka till!

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny