Vilka är Sveriges mest inflytelserika HR-profiler? – HRbloggen.se
Hem » övrigt

Vilka är Sveriges mest inflytelserika HR-profiler?

Av den 27 mars 2015 942 visningar
HR-PROFILER. HR-specialist Daniel Almstedt efterlyser en lista över de mest inflytelserika svenska HR-personerna. Nu behöver vi er hjälp med namnförslag!

Inflytelserika HR-profiler

Inspirerad av listan Top 25 HR Influencers, föreslog HR-specialist Daniel Almstedt i vårt HR-forum att vi skulle ta fram en lista över inflytelserika HR-profiler i Sverige. Så här skrev Daniel för några veckor sedan:

Vore det inte kul med en svensk variant? Så vilka är Sveriges mest inflytelserika HR-personer? Det kan vara entreprenörer, intraprenörer eller bara väldigt kompetenta HR Professionals? Stick ut hakan och nominera vilken/vilka personer som är förtjänta att uppmärksammas. Skriv gärna några rader med en motivering.

Kul och spännande idé, tycker jag. Men för att den ska förverkligas krävs att ni läsare kommer med fler förslag på inflytelserika HR-personer. Hittills har bland andra Siri Wikander och Marie Hallander Larsson föreslagits.

Tanken är att listan småningom sammanställs och publiceras här på HRbloggen.se. Eventuellt kanske vi även behöver arrangera en omröstning.

Nominera din favorit i Daniels diskussionstråd här »

PS. Passa gärna på att nätverka och diskutera andra frågor i vårt HR-forum! Bland dem som bidrar mest och hamnar på listan Top 5 Contributors, kommer vi att lotta ut en plats till vårt seminarium Employer branding 3.0 den 2 juni 2015. Läs mer i forumet.

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Ingen kommentar »

  • Anna skriver:

    Wow vilken kul tävling! Jag klarar inte att komma in för att nominera, vad gör jag för fel?

  • Janet Berlin skriver:

    Jag nominerar Cecilia Westerholm Beer, HR chef, Cybercom, för att hon driver HR frågor på ett modernt och intressant sätt som flyttar fram positionen för HR som strategisk part. Cecilia bevisar dagligen att humankapitalfrågor, väsentligt bidrar till ökad affärsnytta, och är avgörande för ett bolags varumärke, framgång och överlevnad. Hon brinner för Agilt HR, global rekrytering, fler kvinnor inom teknikyrken mm. För att få Cybercoms eftertraktade konsulter att trivas och göra ett bra jobb införde hon i somras nytt arbetssätt i nya lokaler i centrala Stockholm. Cecilias ambition är att Cybercom ska attrahera de bästa från den globala rekryteringsmarknaden. En ambition som bl a gjorde att FN:s generalsekreterare Ban Ki-Moon besökte Cybercom för att diskutera arbetskraftinvandring. Cecilia är dessutom en modig, teknikhungrig kommunikatör som är supertrevlig och enkel att ha att göra med.

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny