Diskussionsforum på HRbloggen.se – HRbloggen.se
Hem » övrigt

Diskussionsforum på HRbloggen.se

Av den 11 februari 2015 942 visningar
FORUM. Sveriges ledande HR-blogg lanserar idag ett diskussionsforum på HRbloggen.se. Tillsammans med Monster vill vi bidra till att stärka HR:s värdeskapande roll på en modern plattform.

HR-bloggens forum

HR har en nyckelfunktion inom välfungerande organisationer. Men många HR-avdelningar är små, vilket gör att yrkesverksamma inom HR är ganska ensamma om sin kompetens.

– Vi ser ett behov av att diskutera, nätverka, rådfråga och bolla idéer med andra inom HR-sfären. Tillsammans kan vi ta hjälp av varandra att tydliggöra hur HR bidrar till affärsnyttan. Vi ska vara en strategisk funktion att räkna med – inte bara en operativ och administrativ resurs, säger HR-bloggens grundare Annika Ahnlund.

Viktigt med erfarenhetsbutbyte
HRbloggen.se är Sveriges ledande nyhetsblogg inom human resources och besöks av både HR och chefer som vill ligga i framkant.

– Bloggens syfte har redan från start 2009 varit att sprida kunskap och goda idéer inom HR och ledarskap. Nu kompletterar vi sajten med ett forum, som ger våra läsare viktigt erfarenhetsutbyte med andra yrkesverksamma, berättar HR-bloggens grundare och redaktör Annika Ahnlund.

Det nya forumet drivs i samarbete med Monster, Sveriges ledande aktör inom nätrekrytering, som bidrar med värdefulla resurser.

– Tillsammans med HR-bloggen syns vi i ett sammanhang dit beslutsfattare och yrkesverksamma vänder sig för rådgivning och stöd. Det stärker vår position som en modern rekryteringspartner, säger Stefan Rizvi, marknadschef på Monster Worldwide Scandinavia.

Skapar mervärde
– Tillsammans skapar vi ett större mervärde för våra respektive läsare och kunder, säger Annika Ahnlund.

Forumet är öppet för alla som är intresserade av HR- och ledarskapsfrågor. Vi erbjuder även slutna diskussioner samt nätverksträffar ”in real life” för dem som vill utvidga sitt kontaktnät och ligga i framkant inom HR.

VÄLKOMMEN TILL FORUMET »
Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: , , ,

Ingen kommentar »

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny