Undersökning: Värderingar och kultur 2014 – HRbloggen.se
Hem » employer branding, org & ledarskap

Undersökning: Värderingar och kultur 2014

Av den 1 december 2014 942 visningar
FÖRETAGSKULTUR. För ett år sedan genomförde vi en uppmärksammad studie kring kultur och värderingar i svenska företag. Nu är det dags igen: Delta i vår undersökning så får du veta hur ni ligger till jämfört med andra!

kompass värderingar

Organisationer med starka värderingar är ofta framgångsrika och attraktiva som arbetsgivare. Så hur står det egentligen till med värderingsarbetet i svenska bolag år 2014?

I samarbete med Psykologiska institutionen på Stockholms universitet, Wildfire och HR Professionals Scandinavia, genomför vi på HRbloggen.se för andra året i rad en studie om hur svenska företag jobbar med värderingar.

Vilka frågor kring kultur och värderingar är mest aktuella? Vilka svenska bolag har kommit längst och vad har de lärt sig? Har de uppnått förväntat resultat? Var det värt det? Och, hur planeras värderingsarbetet att bedrivas 2015-2016?

Se hur ni ligger till – få benchmark mot andra bolag i er storlek och bransch!
Undersökningen tar cirka 3-4 minuter att besvara. Som tack får du ta del av en nationell rapport där du kan se hur ni ligger till i förhållande till andra bolag i er storlek och bransch.

Klicka på länken för att delta, senast onsdagen 10 december 2014.

Till undersökningen »

Stort tack för din medverkan!

//En studie i samarbete mellan Psykologiska institutionen på Stockholms universitet, Wildfire, HRbloggen.se och HR Professionals Scandinavia

TIPS! På vårt seminarium Att styra med värderingar får du lära dig mer om värderingsstyrd kultur. Där presenteras också resultatet av undersökningen och de nycklar som visat sig vara avgörande för framgång.

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: , , , ,

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny