Hur står det till med värderingsarbetet i svenska företag? – HRbloggen.se
Hem » employer branding, org & ledarskap

Hur står det till med värderingsarbetet i svenska företag?

Av den 20 november 2013 942 visningar
FÖRETAGSKULTUR. Organisationer med starka värderingar är ofta framgångsrika och attraktiva som arbetsgivare. Så hur står det egentligen till med värderingsarbetet i svenska företag? Delta i vår undersökning så får du veta hur ni ligger till jämfört med andra!

kompass värderingar

I samarbete med Psykologiska institutionen på Stockholms universitet, Wildfire och HR Professionals Scandinavia, vill vi på HRbloggen.se undersöka hur svenska företag jobbar med värderingar. Vilka har kommit längst och vad har de lärt sig? Har de uppnått förväntat resultat? Var det värt det? Och, hur planeras värderingsarbetet att bedrivas 2014-2015?

Se hur ni ligger till – få benchmark mot andra bolag i er storlek och bransch!
Undersökningen tar cirka 3-4 minuter att besvara. Som tack får du ta del av en nationell rapport där du kan se hur ni ligger till i förhållande till andra bolag i er storlek och bransch.

Klicka på länken för att delta, senast söndagen 1 december.

Till undersökningen »

Stort tack för din medverkan!

//En studie i samarbete mellan Psykologiska institutionen på Stockholms universitet, Wildfire, HRbloggen.se och HR Professionals Scandinavia

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: , , , ,

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny