Stärkande samarbete mellan HRbloggen och Metrojobb – HRbloggen.se
Hem » övrigt

Stärkande samarbete mellan HRbloggen och Metrojobb

Av den 18 juni 2013 942 visningar
HRbloggen.se har ingått partnerskap med en av Sveriges största jobbsajter, Metrojobb.se. Samarbetet gäller bland annat lediga HR-jobb och gemensamt HR-nyhetsbrev och syftar till att stärka båda parter och ge mervärde till besökarna.

HRbloggen + Metrojobb = SantHRbloggen.se är idag Sveriges ledande nyhetsblogg inom human resources och utsågs 2011 till Sveriges bästa HR-blogg. Men bra kan alltid bli bättre med hjälp av en stark partner.

– Genom samarbetet med Metrojobb når HRbloggen ut till ännu fler läsare och kan presentera fler lediga HR-jobb på sajten. Samtidigt får vi finansiell styrka att fokusera mer på det redaktionella arbetet. Det vill säga bjuda besökarna på fler läsvärda artiklar, säger Annika Ahnlund, redaktör för HRbloggen.se och den som grundade succésajten för drygt fyra år sedan i syfte att sprida gratis kunskap inom HR och ledarskap.

Partnerskapet avser främst lediga HR-jobb och ett gemensamt HR-nyhetsbrev. Men tanken är också att tillsammans utveckla spännande events framöver.

– Utvecklingen inom HR, rekrytering och employer branding går rasande fort och HRbloggen står i centrum för detta som mötesplats och kommunikationsplattform. Genom samarbetet med HRbloggen kommer vi att kunna ge våra annonsörer kunskap och idéer och bidra till att befästa Metrojobb som den jobbsite som ger bäst resultat, säger Andreas Ohlson, VD Metro.

– Vi är starka aktörer var och en för sig, men tillsammans får vi större muskler att skapa mervärde för våra respektive läsare och kunder. Ett riktigt win win-samarbete som stärker båda parters marknadspositioner, menar Annika Ahnlund.

Första gemensamma HR-nyhetsbrevet går ut innan midsommar till alla HRbloggens och Metrojobbs respektive prenumeranter. Lediga HR-jobb hittar du som vanligt här.

Metrojobb.se är en av Sveriges största jobbsajter och vänder sig till aktiva, urbana och medvetna personer mellan 18-49 år. Sajten erbjuder, förutom lediga tjänster, redaktionell information om arbetsmarknad, karriär, tips, aktuella händelser och är starkt sammankopplad med tidningen Metro, Sveriges största dagstidning med ca 1,3 miljoner dagliga läsare. Läs mer »

HRbloggen.se valdes 2011 till Sveriges bästa HR-blogg och förser sedan maj 2009 sina läsare med nyheter och kunskap inom human resources. Visionen är att sprida goda idéer inom personalområdet och att därmed skapa bättre arbetsvillkor för medarbetare och större konkurrenskraft för företag. HRbloggens grundare och redaktör är Annika Ahnlund. Läs mer »

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny