En liten vädjan till dig som läsare – HRbloggen.se
Hem » övrigt

En liten vädjan till dig som läsare

Av den 31 augusti 2012 942 visningar

Tillhör du alla dem som värdesätter HRbloggen.se och de kunskaper du får ta del av här? Då har jag en liten vädjan till dig: Var med och bidra till bloggens fortlevnad!

Jag heter Annika Ahnlund och det var jag som startade HRbloggen.se 2009 i syfte att sprida kunskap, nyheter och goda idéer inom human resources. Som beteendevetare och driven HR-konsult med stor kompetens inom kommunikation och sociala medier, passade det mig perfekt. Till att börja med, skrev jag alla inlägg själv. Numera har jag flera duktiga medskribenter och gästbloggare och fungerar som redaktör.

Jag vet att HRbloggen.se uppskattas av väldigt många i branschen. Det bevisas av det stora antalet läsare och prenumeranter på vårt nyhetsbrev, av alla våra följare i sociala medier (3000 gillare på Facebook och 1000 på Twitter!) och av feedbacken jag får när jag är ute och träffar HR-folk. Jag minns särskilt orden: ”När jag vill lära mig något inom HR, går jag till HRbloggen.se”.

Och nu över till min vädjan:

Det ligger ett oändligt antal obetalda arbetstimmar bakom HRbloggen.se. Men det behövs intäkter för att finansiera dess fortlevnad och utveckling. Så om du tillhör dem som har glädje och nytta av bloggen, vore jag mycket tacksam om du vill vara med och sponsra den. Till exempel genom att gå på något av våra uppskattade seminarier (fler kommer i höst!), platsannonsera era HR-tjänster hos oss, bli vår samarbetspartner eller köpa internutbildningar och konsulttjänster via oss.

Det är också mycket välkommet om du vill bidra med material till bloggen genom att gästblogga, dela med dig av ett case eller tipsa om ämnen att skriva om. Och förstås gilla oss på Facebook och rekommendera oss till dina branschkollegor!

Du kan läsa mer om HR-bloggen här. Eller helt enkelt slå mig en signal på 0708-12 99 01 för att få veta mer om vad vi kan göra för varandra.

Med förhoppning om en spännande framtid tillsammans!
//Annika Ahnlund, redaktör för HRbloggen.se

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny