Dags att nominera till Årets HR-innovatör 2011 – HRbloggen.se
Hem » övrigt

Dags att nominera till Årets HR-innovatör 2011

Av den 23 februari 2012 942 visningar
ÅRETS HR-INNOVATÖR. Nu är det återigen dags för vår succétävling Årets HR-innovatör, som förra året vanns av Gröna Lund. Skicka in ditt förslag på organisation som under 2011 gjort nytänkande HR-insatser och du har chansen att vinna en valfri seminarieplats!

2011 års HR-innovatör - logoHRbloggen.se brinner för att sprida de goda idéerna inom personalområdet. Därför utlyste vi förra året en tävling som syftar till att lyfta fram och sprida det gångna årets innovativa idéer inom HR.

Efter att ha valt ut fyra finalister, presenterat deras case och låtit er läsare rösta, kunde vi i maj utse Gröna Lunds Tivoli till Årets HR-innovatör 2010. En utmärkelse som förstås gav företaget lite extra uppmärksamhet. Under vårt seminarium Sociala medier för arbetsgivare den 24 april, berättar Gröna Lunds rekryteringschef Kaj Holmgren närmare om bl a deras spännande rekryteringskampanj via Facebook.

I år ser vi fram emot att få in ännu fler förslag på företag och organisationer som jobbar nytänkande inom HR. Nominera din egen organisation eller annat företag som du vill se som Årets HR-innovatör 2011! Bland er som skickat in välmotiverade förslag på någon av finalisterna, lottar vi ut en plats till något av våra seminarier.

Läs mer och nominera din favorit via formuläret här »
Sista nomineringsdag är den 11 mars 2012.

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: ,

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny