Sveriges bästa HR-blogg! – HRbloggen.se
Hem » övrigt

Sveriges bästa HR-blogg!

Av den 8 juli 2011 942 visningar
ÅRETS HR-BLOGG. HRbloggen.se har nyligen utsetts till Sveriges bästa HR-blogg 2011 av forumet HR Sverige. En utmärkelse att vara glad och stolt över – särskilt som vi var både juryns och läsarnas favorit.

Tävlingen Sveriges bästa HR-blogg arrangerades för andra året i rad av det oberoende forumet HR Sverige – en digital mötesplats för drygt 1.500 HR-människor.

Man fick in en strid ström av förslag på bra HR-bloggar av sina läsare. Bland dessa röstades HRbloggen.se fram till vinnare av en jury bestående av forumets moderatorer. På en hedrande andra plats i tävlingen utsågs Rekryteringsbloggen och tredjepristagare blev Ett gott arbetsliv. Läs mer om resultatet här.

Extra roligt är att HRbloggen.se också var den blogg som nominerats av flest antal läsare. Det sporrar mig och mina medskribenter att fortsätta skrivandet. Även förra året var vi nominerade, men nådde då inte hela vägen fram.

Tack till alla er som skickat in HRbloggen.se som förslag. Och förstås till juryn som röstade fram den som vinnare.

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: ,

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny