HRbloggen.se fyller två år! – HRbloggen.se
Hem » övrigt

HRbloggen.se fyller två år!

Av den 1 juni 2011 942 visningar
Idag är det exakt två år sedan det allra första inlägget publicerades här i HRbloggen.se den 1 juni 2009. Då handlade det om CSR kopplat till HR. Sedan dess har vitt skilda ämnen avhandlats av både mig och duktiga medskribenter. Alltifrån employer branding och talent management till mobbning och strategiskt hälsoarbete.

HRbloggen.se fyller två år - skål!Två år är en aktningsvärd ålder i sammanhanget. Men redan ett halvår innan starten såg jag ett behov av en blogg som fokuserade på att sprida kunskap och goda idéer inom Human Resources och ledarskap – inte bara personliga reflektioner kring företeelser i branschen eller det egna företaget. När jag inte riktigt lyckades få gehör hos min tidigare arbetsgivare startade jag upp bloggen på min fritid, mest för att visa vad jag menade. Resten är historia.

Jag var också tidigt ute med att samma år (2009) komplettera bloggen med HR-nyheter via sociala medier. Våra idag nära 2000 ”gillare” på Facebook får gratis omvärldsbevakning i form av utvalda och kommenterade HR-nyheter direkt i sina nyhetsflöden. Samma sak med våra följare på Twitter och dem som är vän med mig på LinkedIn. Och över femhundra chefer och HR-specialister har valt att prenumerera på vårt HR-nyhetsbrev. En helt fantastisk utveckling som jag verkligen vill tacka er läsare för!

Det enda jag i sammanhanget saknar är lite mera respons. Ja, det är faktiskt vad jag önskar mig mest av allt i tvåårspresent av er: lite mera ris & ros och feedback på vad ni vill se mer eller mindre av i bloggen framöver. Antingen i en kommentar till detta inlägg eller via kontaktformuläret.

Jag skulle också gärna se lite fler gästbloggare. Hör av dig om du känner dig manad. Du behöver inte vara en superduktig skribent, jag kan redigera det du har att dela med dig av.

Nu vill jag passa på att önska er alla en skön och avkopplande långhelg i solen. Vi hörs och skrivs – skål!

mvh//Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny