Gröna Lund är Årets HR-innovatör 2010! – HRbloggen.se
Hem » läsvärt, övrigt

Gröna Lund är Årets HR-innovatör 2010!

Av den 12 maj 2011 942 visningar

ÅRETS HR-INNOVATÖR. Det blev en jämn kamp i toppen, men efter avslutad omröstning står det nu klart att Gröna Lund gått som segrare ur striden om titeln ”Årets HR-innovatör 2010”.

Årets HR-innovator 2010

Det var den innovativa rekryteringen via Facebook, satsningen på att anställa 50-plussare och den spännande urvalsprocessen som gjorde att vi på HRbloggen.se valde ut Gröna Lund som en av finalisterna i tävlingen – tillsammans med företagen Klarna, Eurest Services och HiQ.

Efter att ni läsare fått säga ert via omröstning, kan vi nu utropa ”Grönan” som vinnare. Något som verkligen gläder rekryteringschef Kaj Holmgren:

Kaj Holmgren, rekryteringschef Gröna Lund

”Vi är oerhört stolta över att i tuff konkurrens bli utsedda till Årets HR-innovatör 2010. Att vi uppmärksammas för vår rekrytering via Facebook, vårt artistkoncept och vår satsning på att locka medarbetare som är över 50 år är självfallet både hedrande och roligt, men framförallt hoppas vi att utnämningen inspirerar andra. Vi är nämligen övertygade om att vårt arbetssätt i slutändan ger en bättre upplevelse för våra gäster, och då är det också en god affär.”

Kaj Holmgren vill passa på att tacka alla som röstat på dem och uppmanar alla som vill veta mer om hur Gröna Lund arbetar att höra av sig. ”Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter”, säger han.

Stort grattis och fortsatt lycka till med era nytänkande satsningar inom personalområdet! önskar vi på HRbloggen.se.

Andrapristagare och vinnare av seminarieplats

På en hedrande delad andraplats i tävlingen kom de tre övriga finalisterna Klarna, Eurest Services och HiQ. Grattis även till er!

Förstapristagaren Gröna Lund får nöja sig med äran, diplom och att kunna använda sig av titel och emblem i sitt Employer branding-arbete. Bland er som skickat in nomineringar, har vi däremot lottat ut en plats till valfritt seminarium i vår regi. Det blev Charlotte Stanler på Eurest Services som vann. Hon har valt att gå på Sociala medier för arbetsgivare den 25 maj. Grattis – vi ses där!

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: ,

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny