Rösta fram Årets HR-innovatör 2010! – HRbloggen.se
Hem » övrigt

Rösta fram Årets HR-innovatör 2010!

Av den 27 april 2011 942 visningar
ÅRETS HR-INNOVATÖR. Samtliga fyra finalister i tävlingen Årets HR-innovatör 2010 har nu presenterats här i HRbloggen.se. Nu är det äntligen dags att rösta på din favorit!

Årets HR-innovatör 2010Genom att utse Årets HR-innovatör vill vi på HRbloggen.se synliggöra de företag och organisationer som vågar tänka nytt.

Av de nomineringar vi fått in, har vi under våren presenterat de fyra finalister som vi tycker stämmer bäst in på vår definition av HR-innovatör: ”ett företag eller organisation som till ringa kostnad men med mycket kreativitet, mod och nytänkande åstadkommit positiva personalförändringar i den egna organisationen.”

Nu är det upp till er läsare att utse en värdig vinnare. Läs, begrunda och rösta sedan i enlighet med din övertygelse om vilket företag som är mest innovativt!

Finalist 1: Kulturen håller samman snabbväxande Klarna
Klarna säkerställer att HR-arbetet ligger i linje med organisationens övergripande mål genom sin unika talent management-process och en starkt sammanhållande företagskultur. Läs case »

Finalist 2: Friskare och klimatsmartare personal hos Eurest Services
Genom ett gränsöverskridande projektsamarbete mellan HR och Miljö har Eurest Services inte bara lyckats sänka sjukfrånvaron. De har samtidigt sett till att medarbetarna blivit mer klimatsmarta i vardagen. Läs case »

Finalist 3: HiQ låter värderingarna styra
I hård konkurrens om talangerna låter HiQ konsekvent sina värderingar styra för att attrahera, utveckla och behålla kompetens. Något som ger dem ett gemensamt förhållningssätt att agera utifrån. Läs case »

Finalist 4: Nytänkande rekrytering ger Gröna Lund affärsfördelar
Med kampanjer via Facebook, mångfaldssatsningar och annorlunda urvalsprocesser söker Gröna Lund i sin rekrytering spegla sin kundmålgrupp och därmed skapa ett reellt värde för tivolits gäster. Läs case »

Omröstningen pågår till och med den 10 maj 2011. Endast en röst per person är tillåtet.
Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Ingen kommentar »

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny