IKEA startar medarbetarblogg – HRbloggen.se
Hem » employer branding

IKEA startar medarbetarblogg

Av den 12 januari 2011 942 visningar
EMPLOYER BRANDING. Employer branding handlar i mångt och mycket om att kommunicera sitt varumärke som arbetsgivare till nya, potentiella medarbetare. IKEA tar hjälp av sociala medier och lanserar nu ”Jobbarbloggen” för att skapa dialog med människor som är intresserade av att jobba på IKEA.

Logo IKEA JobbarbloggenIKEA är ett växande företag och kontinuerligt intresserat av nya, potentiella medarbetare. Genom Jobbarbloggen kan alla som är nyfikna på hur det är att jobba på IKEA på ett lättsamt och enkelt sätt ta del av mångfalden av yrken och möjligheter inom IKEA. Informationen kan vara intressant för såväl potentiella medarbetare som befintliga medarbetare som är nyfikna på andra jobb inom företaget.

– Vi vill att Jobbarbloggen skall bjuda läsarna på både information och inspiration om vardagen på IKEA och vi hoppas att fler människor ska bli sugna på att jobba hos oss. Vi tror att en blogg är ett konkret sätt att förmedla känslan av hur det är att jobba på IKEA, säger Jenny Johansson, HR-koordinator på IKEA:s personalavdelning.

I bloggen får man följa tre medarbetare som berättar och reflekterar över sina olika arbetsuppgifter på ett personligt sätt. De tre kommer att blogga under en månad var. Sedan får tre nya personer chansen att spegla sitt yrke under samma period. Till Jobbarbloggen »

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: , ,

Ingen kommentar »

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny