Var med och utse Årets HR-innovatör! – HRbloggen.se
Hem » övrigt

Var med och utse Årets HR-innovatör!

Av den 6 december 2010 942 visningar
ÅRETS HR-INNOVATÖR. HRbloggen.se brinner för att sprida de goda idéerna inom personalområdet. Vi utlyser därför en tävling för att utse Årets HR-innovatör. Nominera ett företag eller organisation så har du chansen att vinna en plats till något av våra öppna seminarier!

Årets HR-innovator 2010Vi tänker lyfta fram och sprida det gångna årets innovativa idéer inom HR genom en serie inlägg här på HRbloggen.se. Genom att utse Årets HR-innovatör vill vi särskilt uppmärksamma dem som framgångsrikt vågat pröva nya vägar.

Med HR-innovatör menar vi ett företag eller organisation som till ringa kostnad men med mycket kreativitet, mod och nytänkande åstadkommit positiva personalförändringar i den egna organisationen.

Till skillnad från många andra tävlingar väljer vi alltså att premiera organisationen. Det är sällan en ensam person som ligger bakom en lyckad satsning, det brukar handla om teamwork och en engagerad ledning.

Så nominerar du
Nu behöver vi er läsares hjälp att vaska fram guldkornen! Mejla oss ditt förslag på företag/organisationer som du tycker stämmer in på ovan definition och motivera varför. Du får gärna nominera din egen organisation. Glöm inte att uppge dina kontaktuppgifter så att vi kan nå dig. Nomineringsperioden pågår året ut, sista datum är alltså 2010-12-31.

Finalister och vinnare
Bland de nominerade väljer vi från HR etc. ut ett antal finalister. Dessa presenteras närmare som inspirerande case här i HRbloggen.se under början av 2011. Därefter kommer en vinnare att utses genom röstningsförfarande och en jury. Vinnaren får äran att titulera sig Årets HR-innovatör 2010 – något denne kan använda sig av i marknadsföringen av sitt arbetsgivarvarumärke.

Alla finalister kommer dessutom att lyftas fram på vår Facebooksida (som i skrivande stund följs av 1.442 personer!), i pressmeddelanden, i vårt HR-nyhetsbrev och på Twitter. Och vem vet, kanske kan det även bli ett inspirationsseminarium av det hela?

Pris till förslagslämnare
Bland er som nominerat en av finalisterna, lottar vi ut en plats till något av våra öppna seminarier under 2011. Värde: 3.800 kr exkl moms.

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags: ,

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny