Mot nya utmaningar – HRbloggen.se
Hem » övrigt

Mot nya utmaningar

Av den 5 juli 2010 942 visningar
ÖVRIGT. I fredags var det formellt min sista arbetsdag på Talentum HR, där jag varit affärsdriven produktchef och konsult inom arbetsmiljöområdet. Nu går jag vidare mot nya utmaningar som HR-konsult i eget företag.

Som produktchef på Talentum HR har jag bland annat utvecklat och författat internettjänsterna LättSAM och Rehabiliteringskedjan, startat upp och varit ledare för nätverket Strategisk Arbetsmiljö, anordnat flera frukostseminarier samt tagit fram en rad konsulttjänster och företagsanpassade arbetsmiljöutbildningar för chefer. Jag har även själv utbildat och konsultat i flera olika företag.

Efter övervägande sade jag för en tid sedan upp mig för att starta eget konsultföretag. Detta främst för att få möjlighet att jobba bredare inom HR, Employer Branding och affärsutveckling.

Längre bakåt i tiden har jag bland annat drivit reklambyrå i tio år. Det är en ganska unik kombination att vara både beteendevetare fil kand och erfaren marknadsförare. Det skapar framför allt en större förståelse för vikten av att bygga ett starkt varumärke som arbetsgivare. Och att jobba strategiskt och affärsdrivet med HR!

Detta vill jag utnyttja på bästa sätt tillsammans med andra. Jag har en del spännande konstellationer på gång och återkommer med närmare information kring min framtida verksamhet. Hör gärna av dig om du har idéer kring samarbete eller uppdrag som du behöver hjälp med!

Med denna bild från i lördags kväll vill jag passa på att önska er alla en fortsatt skön sommar. Vilket fantastiskt väder vi har!

Vänliga hälsningar,
Annika Ahnlund
annika@hrbloggen.se

Annika Ahnlund

Annika Ahnlund

grundare & redaktörHRbloggen.se
Annika är grundare och redaktör för HRbloggen.se samt vd för HR etcetera AB, där hon bl a arrangerar seminarier och utbildningar för HR och chefer. I botten är hon både beteende/personalvetare fil.kand. och marknadsförare med lång erfarenhet av kommunikation från reklambranschen.
Annika Ahnlund
Annika Ahnlund
Print Friendly, PDF & Email

Tags:

Ingen kommentar »

Lämna en kommentar

Håll en trevlig ton och undvik reklam. Opassande kommentarer redigeras eller raderas.

Meny