REAKTIONER

Detta jobb går inte längre att söka. Du hittar aktuella tjänster under fliken Lediga HR-jobb »

FRA söker erfaren HR-partner

Vill du göra samhällsnytta och bidra till Sveriges oberoende i världen? FRA söker nu en erfaren och driven HR-partner till huvudkontoret strax utanför Stockholm. Är du den vi söker kan vi erbjuda ett varierande arbete i en unik verksamhet!

Jobba hos FRA

FRA logotypePå FRA arbetar vi med något som ingen annan gör i Sverige – och det kan du bli en del av! Oavsett yrkesroll är vi med och gör samhällsnytta genom att bidra till ett meningsfullt syfte. Tillsammans arbetar vi med unika uppgifter för Sveriges säkerhet och integritet.

Ditt uppdrag
Som HR-Partner på FRA arbetar du med samtliga HR-relaterade frågor, både operativa och strategiska, i nära samverkan med verksamheten.

I det löpande arbetet ingår chefsstöd utifrån ett konsultativt synsätt, vilket innebär att du ger stöd till verksamhetens chefer i arbetsrätt och avtalsfrågor, kompetensförsörjning, förändrings- och omställningsarbete, mångfaldsarbete, arbetsmiljö, ledarskapsfrågor och grupputveckling samt rehabilitering, som sker i nära samarbete med FHV.

Du samverkar även med fackliga företrädare. Utöver de löpande uppgifterna som chefsstöd arbetar du med strategiskt utvecklingsarbete tillsammans med övriga HR-partners.

Anställningen är ett vikariat på 18 månader.

Du kan
Vi söker dig som har en personalvetenskaplig eller likvärdig högskoleutbildning, eller motsvarande kunskap förvärvad genom erfarenhet. Du har arbetat som konsultativt chefsstöd med kvalificerat HR-arbete, såväl operativt som strategiskt, under minst fem år.

Meriterande är om du har erfarenhet av HR-arbete inom den statliga sektorn alternativt kunskap om de statliga avtalen. Vi ser det som positivt om du har erfarenhet av projektledning och/eller tidigare har arbetat som chef. Meriterande är om du har certifiering inom MBTI eller psykologiska test. Även utbildning inom UGL eller konflikthantering är meriterande.

Tjänsten kräver att du har kunskap i Office-paketet samt behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Kunskap i HRM-system är önskvärt.

Du är
Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ och trivs med att skapa och vidareutveckla relationer samt har mycket god samarbetsförmåga.

Med ett konsultativt och proaktivt arbetssätt har du en förmåga att hitta balans mellan att ge service och vara en specialistresurs. Du arbetar strukturerat med eget driv och har förmåga att skapa resultat, både i samarbete med andra och på egen hand.

Som person är du självgående och har hög integritet. Vi ser också att du har ett öppet, positivt och prestigelöst förhållningssätt.

Om FRA
FRA är en civil myndighet under Försvarsdepartementets ansvarsområde med ca 800 anställda. Genom underrättelseverksamheten, där signalspaning bedrivs, ger FRA stöd till regeringens utrikes-, säkerhets- och försvarspolitik på kort och lång sikt. Vi verkar också för ökad informationssäkerhet i samhällsviktig statlig verksamhet.

Som HR-Partner hör du till avdelningen för verksamhetsstöd. Avdelningen har i uppdrag att stötta organisationen såväl strategiskt som administrativt.

Vi erbjuder intressanta arbetsuppgifter med goda möjligheter till egen utveckling och vi är övertygade om att en blandning av människor med olika bakgrund skapar en dynamisk och kreativ arbetsmiljö – våra olikheter är vår styrka.

Mer information
Arbetsplatsen är belägen på Lovön i närheten av Drottningholm, ca 10 min med buss från Brommaplan.

Svenskt medborgarskap är ett krav då anställning vid FRA innebär placering i säkerhetsklass. Ett krav för att få anställning är godkänd säkerhetsprövning med registerkontroll. Säkerhetsprövningen kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Tjänsten är ett 18 månaders vikariat på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar sex månaders provanställning.

För mer information är du välkommen att kontakta Lena Plymholt på telefon 08-471 46 00. Fackliga företrädare nås på samma nummer.

Ansökan sker via länken nedan senast 2017-09-17.

ANSÖK HÄR »

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda, undanbeder vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Meny